Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚουίζ για το Νίκο Ανδρουλάκη: Ποιο από τα ψηφίσματα κατέθεσε ο Κώστας...

Κουίζ για το Νίκο Ανδρουλάκη: Ποιο από τα ψηφίσματα κατέθεσε ο Κώστας Σωτηράκης

Το παρακάτω κουίζ απευθύνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και θα παρακαλούσαμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου να του το προωθήσουν.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022 κατατέθηκαν δύο ψηφίσματα για τις υποκλοπές σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Το ένα κατατέθηκε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σωτηράκη. Ποιο από τα δύο ψηφίσματα κατέθεσε ο κύριος Κώστας Σωτηράκης;

Πρώτο ψήφισμα

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αποδοκιμάζει την παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, που προΐσταται απευθείας ο πρωθυπουργός, κύριος Μητσοτάκης, καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Αυτές οι πρακτικές είναι ακατανόητες και αδιανόητες για τη δημοκρατία και τη λειτουργία της. Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά να τεθεί άπλετο φως στις υποθέσεις υποκλοπής καθώς και οι υπηρεσιακά και πολιτικά υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν».

Δεύτερο ψήφισμα

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αποδοκιμάζει απερίφραστα την πρακτική παρακολουθήσεων, υποκλοπών που καταπατούν στοιχειώδη δημοκρατικά πολιτικά δικαιώματα θεωρώντας ότι η προάσπιση θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αξιόπιστη λειτουργία των θεσμών και για την πρόοδο της πατρίδας μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τάσσεται ενάντια σε κάθε προσπάθεια συγκάλυψής της».

Παρακάτω θα παρατεθεί η απάντηση στο κουίζ. Παρακαλούμε πολύ το Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να μη διαβάσουν την απάντηση αν πρώτα δεν επιλέξουν ψήφισμα.

Ακολουθεί η απάντηση

Το δεύτερο ψήφισμα δεν κατατέθηκε από κάποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Κώστας Σωτηράκης κατέθεσε το δεύτερο ψήφισμα και μάλιστα αφού είχε πρώτα κατατεθεί το πρώτο και ήταν εν γνώσει του. Ο κύριος Σωτηράκης ενώ δεν είχε καταθέσει ψήφισμα για τις υποκλοπές σε βάρος του αρχηγού του, όπως δεν είχε καταθέσει και κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη διοίκηση Μανδαλιανού, προέβη στην κατάθεση του δεύτερου ψηφίσματος αφαιρώντας από αυτό ακόμα και το όνομα του αρχηγού του, Νίκου Ανδρουλάκη.

Προφανώς ένα κόμμα με τέτοια μέλη Κεντρικής Επιτροπής αξίζει να κυβερνήσει τη χώρα.

Κιμ. Ο.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Κορδελιού Ευόσμου ας καμαρώσουν μέλος της Κεντρικής τους Επιτροπής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ