Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥπάρχει περίπτωση να παντρευτεί κανείς λίγο;

Υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί κανείς λίγο;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο πρόεδρος ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον στη δημοτική σύμβουλο Μαρία Ξενίδου, η οποία, όπως είπε ο πρόεδρος, «παντρεύτηκε πάρα πολύ τις προηγούμενες ημέρες».

Δηλαδή, μπορεί κάποιος να παντρευτεί απλά πολύ ή να παντρευτεί λίγο ή να παντρευτεί πολύ λίγο; Δηλαδή, πας στον ιερέα ή στο δήμαρχο και του λες «βάλε μου έναν λίγο γάμο» ή «βάλε μου έναν πολύ λίγο γάμο, γιατί δεν βλέπω να πάμε για πολύ και αν πέσω έξω, έρχομαι και μου βάζεις ένα κιλό γάμο ακόμα;»

Εντάξει, η Μαρία Ξενίδου παντρεύτηκε πάρα πολύ, οπότε δεν θα χρειαστεί σύντομα να αγοράσει ένα, δύο, τρία, δέκα κιλά γάμο ακόμα. Πήρε γάμο μια καλή.

Ο πρόεδρος όμως ξέχασε, όταν ευχήθηκε βίον ανθόσπαρτον στην Μαρία Ξενίδου, να ευχηθεί και χρόνια πολλά στο Νέστορα Λαφαζανίδη, μιας και προηγουμένως του ευχήθηκε ενώ εύχονταν χρόνια πολλά στους Στάθηδες.

Ο πρόεδρος κάθε φορά που εύχεται σε κάποιον στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας εύχεται και στο Νέστορα Λαφαζανίδη μπας και μείνει στη διοικούσα παράταξη και δεν φύγει.

Πάντως, το γεγονός είναι ότι αφού η Μαρία Ξενίδου παντρεύτηκε πάρα πολύ, δεν κινδύνευσε να της ευχηθεί «και του χρόνου» ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Γιατί αν παντρευόταν πολύ λίγο, μάλλον θα το άκουγε το «και του χρόνου»!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ