Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος που θα χάριζε 7 εκατομμύρια ευρώ έκανε οικονομία για τη...

Ο δήμαρχος που θα χάριζε 7 εκατομμύρια ευρώ έκανε οικονομία για τη στέγαση του Ειδικού Σχολείου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, πραγματικά προσπαθεί να μας τρελάνει με τα επιχειρήματα και τις δικαιολογίες του.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως ο δήμος δεν προχώρησε στη μίσθωση του ιδιωτικού χώρου άνωθεν της περιφερειακής οδού για να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο επειδή ήταν πολύ ακριβός!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να κάνει οικονομία στο Δημόσιο και να μη μισθώσει το συγκεκριμένο χώρο για να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Ο οικονόμος κύριος Μανδαλιανός προτίμησε να στοιβάξει τα παιδιά δύο σχολείων σε ένα κτήριο, καταργώντας ένα άλλο κτήριο, για να κάνει οικονομία!

Ποιος είναι όμως ο κύριος Μανδαλιανός ο οποίος ήθελε να διαχειριστεί με τόση τσιγκουνιά τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου σε βάρος των μαθητών δύο Δημοτικών Σχολείων; Ποιος;

Είναι ακριβώς ο ίδιος δήμαρχος που ήθελε να πληρώσει ενοίκια στο κράτος για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή επειδή έλεγε πως δεν γινόταν αλλιώς. Τελικά και μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, τα γήπεδα δόθηκαν δωρεάν στο δήμο.

Είναι ακριβώς ο ίδιος δήμαρχος που ήθελε να δώσει το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) στην Εκκλησία, γιατί έλεγε πως δεν έβρισκε έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ακίνητο ανήκει στο δήμο, ένα ακίνητο που χρησιμοποιεί ο δήμος εδώ και πολλές δεκαετίες και μέσα σ’ αυτό έχτισε δημοτικά κτήρια. Επτά εκατομμύρια ευρώ είναι η αξία του συγκεκριμένου ακινήτου. Τελικά με ενέργειες δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης βρέθηκε ο τίτλος ιδιοκτησίας του οικοπέδου ο οποίος ανήκει στον Ελληνικό Δημόσιο και μπορεί να τον πάρει μόνο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Είναι ακριβώς ο ίδιος δήμαρχος που έλεγε από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου πως δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο ακίνητο 7 εκατομμυρίων ευρώ ανήκει στο δήμο ή στην Εκκλησία.

Είναι ακριβώς ο ίδιος δήμαρχος που για το δημοτικό ακίνητο του ΘΕΠΑΝ, ήθελε επιπλέον να πληρώσει ενοίκια στην Εκκλησία.

Αυτός ο δήμαρχος έκανε οικονομία στην περίπτωση του ακινήτου που έπρεπε να μισθώσει προκειμένου να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, δημιουργώντας το τεράστιο πρόβλημα με την προσπάθεια συστέγασης του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου προκειμένου το Ειδικό Σχολείο να μετακομίσει στο κτήριο του 19ου.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ