Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι στ’ αλήθεια είπε ο Κώστας Καραμανλής για το κολυμβητήριο στον Κλεάνθη...

Τι στ’ αλήθεια είπε ο Κώστας Καραμανλής για το κολυμβητήριο στον Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, επισκέφτηκε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. Την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή ακολούθησε ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του δήμου με τίτλο «ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ».

Τι στ’ αλήθεια όμως είπε ο υπουργός στον Κλεάνθη Μανδαλιανό και στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού, το οποίο μεταφράστηκε ως άνοιγμα του δρόμου για την αποπεράτωση του σταδίου;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο υπουργός απάντησε πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα για το κολυμβητήριο στο πόδι και ζήτησε από τη διοίκηση Μανδαλιανού να κάνουν φάκελο και να τον στείλουν στο υπουργείο προκειμένου να δει το υπουργείο αν μπορεί να βρεθεί χρηματοδότηση.

Τα παραπάνω η διοίκηση Μανδαλιανού τα είδε ως άνοιγμα του δρόμου για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου και τα παρουσίασε με αυτόν τον τρόπο!

Όμως ο δήμαρχος, κατά την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή, έθεσε και το θέμα του μετρό. Η απάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν πως έγιναν 3 ή 4 διαβουλεύσεις στις οποίες καλέστηκαν να πάνε οι δήμοι προκειμένου να κάνουν προτάσεις για ανοιχτές ή κλειστές στάσεις. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν παρέστη σ’ αυτές τις συναντήσεις κι έτσι ο υπουργός αναρωτήθηκε αν λύνονται τέτοια ζητήματα στο πόδι.

Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός σε όποιο δήμο πηγαίνει «βομβαρδίζεται» με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Απ’ το δήμο Κορδελιού Ευόσμου έφυγε χαρούμενος γιατί όλα πάνε καλά. Αυτή είναι αίσθηση που δημιούργησε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Ε βέβαια όλα πάνε καλά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αφού η διοίκηση Μανδαλιανού, προκειμένου να μη ζητήσει άμεση λύση του προβλήματος στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, προσπαθεί να στοιβάξει τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Α.Π.

Άνοιξε η προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν της περιφερειακής οδού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ