Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆνοιξε η προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν της περιφερειακής οδού

Άνοιξε η προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν της περιφερειακής οδού

Άνοιξε η προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν της περιφερειακής οδού, η οποία προφανώς για κάποιο λόγο ήταν κλειστή.

Το άνοιγμα της προέκτασης της οδού Σμύρνης ανακοίνωσε η διοίκηση Μανδαλιανού από το λογαριασμό του δήμου στο facebook.

«ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος. Ο μόνος δρόμος που περνάει από το κολυμβητήριο είναι η προέκταση Σμύρνης, οπότε αυτήν εννοούν.

Τα υπόλοιπα που γράφει το δημοσίευμα περί δεσμεύσεων για αποπεράτωση του κολυμβητηρίου τα διαβάσαμε με μεγάλη ευθυμία και πεθάναμε στα γέλια.

Η διοίκηση Μανδαλιανού που επί τρία χρόνια επαναλάμβανε μονότονα πως η Πολιτεία δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου και παρέπεμπε το έργο για τη Δευτέρα Παρουσία, τώρα έθεσε επιτακτικά το ζήτημα και έλαβε δεσμεύσεις για τη χρηματοδότηση του έργου.

Χαλόου… ξέρουμε πως είναι χρονιά Εθνικών και Δημοτικών Εκλογών. Δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας μοιράσει απροκάλυπτα καθρεφτάκια η διοίκηση Μανδαλιανού, ούτε πρόκειται να βοσκήσουμε σε καμία φυτεία κουτόχορτου για χάρη της διοίκησης.

Η διοίκηση Μανδαλιανού ας ολοκληρώσει πρώτα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που το έχει κάνει ανατολικό ζήτημα και μετά «ανοίγει δρόμους για το κολυμβητήριο». Η διοίκηση, που δεν έχει κανένα έργο, ανακοίνωσε πως έλαβε δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου. Προφανώς και η ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου εντάσσεται στις πράσινες διαδρομές που ήδη έχει ανακοινώσει η διοίκηση του δήμου και στις οποίες θα μπορεί να περιηγηθεί κανείς με πράσινα άλογα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ