Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραιτήθηκε από Γενικός Γραμματέας του δήμου Σερρών ο Μίλτος Τασούλης

Παραιτήθηκε από Γενικός Γραμματέας του δήμου Σερρών ο Μίλτος Τασούλης

Ο Μίλτος Τασούλης, που ήδη έχει δηλώσει πως θα κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, παραιτήθηκε από Γενικός Γραμματέας του δήμου Σερρών και ρίχνεται εξ ολοκλήρου στη μάχη των δημοτικών εκλογών. Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο ίδιος με την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας ακόμη γόνιμος κύκλος στην Αυτοδιοίκηση για μένα, με την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σερρών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Χρυσάφη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, ώστε η δημοτική αρχή να είναι αποτελεσματική σε όφελος της πόλης και των δημοτών.

Η συνεργασία μας ήταν εποικοδομητική και θεωρώ ότι συνέβαλε στην ομαλή διοίκηση του Δήμου και στην παραγωγή έργου, την οποία αξιολογούν οι πολίτες και μόνο. Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σερρών και τα στελέχη της διοίκησης, που με αποδέχτηκαν ως άμεσο συνεργάτη τους. Δώσαμε όλοι μαζί τον αγώνα της καθημερινότητας, λύσαμε προβλήματα, απαντήσαμε στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στο μέτρο του δυνατού.

Στη διαδρομή μου αυτή στις Σέρρες απέκτησα φίλους, γνώρισα άξιους εργαζόμενους, είχα την τύχη να αποκομίσω σημαντικές εμπειρίες και να συμβάλω στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, που είναι ο πιο κοντινός βαθμός διοίκησης στον πολίτη.

Μπορεί να έφυγα από τον Δήμο Σερρών, όμως παραμένω προσηλωμένος στην Αυτοδιοίκηση. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος της παραίτησής μου.

 Προσωπικός μου στόχος, όπως ήδη έχω ανακοινώσει, είναι να διεκδικήσω ως υποψήφιος Δήμαρχος τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

 Σχεδόν ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές έκρινα ότι για να δώσω αυτή τη μάχη, οφείλω να είμαι καθημερινά στην πόλη που κατοικώ, να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου.

Άλλωστε, η μόνιμη εργασία και κατοικία μου είναι στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και οι δημοτικές εκλογές όταν γίνονται με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ψήφο των πολιτών προϋποθέτουν καθημερινή επαφή με τους δημότες, αλλά και με τα προβλήματα του τόπου.

Έκρινα ότι η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη για να αφοσιωθώ στον στόχο της διεκδίκησης της Δημαρχίας. Κι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο των πράξεων κι όχι μόνο των λόγων, η πρόταση που θα καταθέσω για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θέλω να είναι ρεαλιστική, εφαρμόσιμη, κοστολογημένη και με εφικτή προοπτική. Μια πρόταση που θα απαντά τόσο στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, όσο και στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Μια πρόταση διοίκησης θετική, με αναπτυξιακό πρόσημο και με αξιοποίηση της δυναμικής του δεύτερου μεγαλύτερου σε πληθυσμό Δήμου της Βόρειας Ελλάδας, ώστε επιτέλους να αποτινάξει τις παθογένειες που τον κρατούν καθηλωμένο και να κάνει το άλμα προς τα εμπρός.

Από σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για το αύριο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Θεμέλια, που πρέπει να είναι γερά για να βελτιώσουμε το παρόν και να χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Από σήμερα έχουμε έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε για να κάνουμε τους συμπολίτες μας κοινωνούς των θέσεών μας, των προτάσεών μας, του δικού μας οράματος για έναν καλύτερο Δήμο.

Από σήμερα ξεκινάμε τον ωραίο αγώνα για εμάς και τον τόπο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ