Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ποιος Κούνδουρος βρε παιδιά;»

«Ποιος Κούνδουρος βρε παιδιά;»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, γνωστή για τη δραστηριοποίησή της στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Διαβάζουμε την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε»:

«Ποιος Κούνδουρος βρε παιδιά; Θέλω λίγο να συνέλθετε.

Ντενίση, η πρώτη που έγραψε και γύρισε ταινία για τη Σμύρνη. Σας παρακαλώ θερμά να μείνετε με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην πρωτοπορία και στην πατριωτική συνείδηση του Δήμου και κάποιων πολιτιστικών συλλόγων.

Μην τους παρεξηγείτε. Όλα γίνονται για τις φωτογραφίες, άλλοι για να αποσπάσουν ψήφους για το έργο τους , άλλοι για να αποσπάσουν ψήφους με τη δραστηριότητα τους σε συλλόγους για τις επόμενες εκλογές.

Και άλλη για να παριστάνει τη μεγάλη συγγραφέα , που γύρω της άνθρωποι αδαείς και χωρίς θεατρική και καλλιτεχνική παιδεία δεν μπορούν να αποτιμήσουν την συμβολή της και την μεγάλη καριέρα που έχει δημιουργήσει.

Και κάπως έτσι , εν μέσω χειροκροτήματων για την μεγάλη μας Μιμή , κάποιοι μεγάλοι και τρανοί του θεάτρου , του κινηματογράφου και της διανόησης αποδήμησαν πρόσφατα, και εννοώ τον Κώστα Καζάκο και την Ειρήνη Παπά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ