Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα παιδιά του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι διαβολάκια;

Τα παιδιά του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι διαβολάκια;

Στο απαράδεκτο δημοσίευμα/ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τον αγιασμό στο Ειδικό σχολείο του Κορδελιού φιλοξενήθηκε η παρακάτω αχαρακτήριστη δήλωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου:

«Πέρα από τη χαρά αισθάνομαι και τιμή που με προσκαλέσατε, αλλά δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ντροπή που σας αντικρίζω, γιατί  πέρυσι στον ίδιο χώρο είχα υποσχεθεί ότι ο αγιασμός θα γινόταν σε έναν άλλον χώρο. Κι όμως ακόμα βρισκόμαστε εδώ και το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Το πρόβλημα, ωστόσο, πλησιάζει προς τη λύση του, παρότι υπάρχουν πολλές τρικλοποδιές. Η πρόθεση μας ήταν να φοιτήσουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες όλα τα παιδιά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις ακόμα και υπογείως, ώστε να μην προχωρήσει το σχέδιο της συστέγασης, με την πρόφαση ότι δεν χωράνε τα παιδιά του 19ου και του 24ου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά χωράνε. Το κτίριο που στεγάζεται το ΕΕΕΕΚ δεν κάνει ούτε για ποντίκια. Θεωρώ ηθικό χρέος απέναντι σας προτού τελειώσει αυτή τη θητεία, τα παιδιά να βρουν μία στέγη και δεν με ενδιαφέρει αν είναι παιδιά από το Δήμο μας ή από άλλους Δήμους. Για μένα αυτά τα παιδιά είναι άγγελοι και οι γονείς ήρωες και εμείς οφείλουμε να δώσουμε τις προϋποθέσεις να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους. Ήμουν στη θέση σας και μπορώ να σας καταλάβω από τη θέση του γονέα. Πλησιάζουμε στην τελική λύση. Συγγνώμη που δεν καταφέραμε να είμαστε εκεί σήμερα. Θα είμαστε, όμως σύντομα».

Αφού λοιπόν ο κύριος δήμαρχος έριξε με απαράδεκτο τρόπο την ευθύνη της μεταστέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού στους γονείς του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, αφού είπε πως βάζουν τρικλοποδιές και αντιδρούν ακόμα και υπογείως, κατέληξε λέγοντας πως τα παιδιά του ειδικού σχολείου τα θεωρεί αγγέλους και τους γονείς τους ήρωες.

Δηλαδή οι γονείς του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι διάβολοι αφού βάζουν τρικλοποδιές σε αγγέλους και σε ήρωες και δρουν υπογείως εναντίον αγγέλων και ηρώων; Και τα παιδιά τους τι είναι; Μήπως είναι κι εκείνα διαβολάκια;

Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, που αφήνουν ανοιχτό πεδίο για απαράδεκτους συνειρμούς; Είναι σοβαρά πράγματα που μπορεί να λέγονται με τέτοια ευκολία, επειδή οι γονείς του ταλαιπωρημένου 24ου Δημοτικού Σχολείου και του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δεν θέλουν στα καλά καθούμενα να παστωθούν τα παιδιά τους σαν σαρδέλες επειδή ο δήμαρχος θέλει να παραστήσει τον κοινωνικά ευαίσθητο στου κασίδη του κεφάλι;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχει ξεφύγει αρκετές φορές με αφορμή πολλά θέματα. Με το συγκεκριμένο όμως θέμα το έχει τερματίσει εντελώς και δυστυχώς κανένας από τη διοίκησή του δεν τον συγκρατεί, όχι διαισθανόμενος το πολιτικό κόστος αλλά γιατί είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες κουβέντες.

Κιμ. Ο.

Απαράδεκτη παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο
Η παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου συνεχίζεται
Η υποκρισία της διοίκησης Μανδαλιανού για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού
Αφού ο δήμαρχος ήταν στη θέση των γονέων του Ειδικού Σχολείου και μπορεί να τους καταλάβει…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ