Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈπεσε «Αγία Ράβδος» στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Έπεσε «Αγία Ράβδος» στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο κι έτσι η «Αγία Ράβδος» έπεσε πάνω στον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου και στον δήμαρχο.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας αντέδρασε στα όσα είπε ο Μητροπολίτης στον δήμαρχο σχετικά με το ότι δεν είναι σωστό να φέρνουμε τους δημότες σε αντιπαράθεση.

Η παρέμβαση του αντιδημάρχου έγινε με τέτοιον τρόπο που ο Μητροπολίτης προσβλήθηκε κι έτσι έπεσε η «Αγία Ράβδος», λεκτικά, πάνω στον αντιδήμαρχο και πάνω στον δήμαρχο.

Στην «Αγία Ράβδο» του Μητροπολίτη, που έπεσε καταιγιστικά και επί πολύ ώρα, δεν αντέδρασε ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, προφανώς γιατί ο Μητροπολίτης είχε δίκιο.

Η «Αγία Ράβδος», επειδή φυσικά ήταν μόνο λεκτική, δεν θα αφήσει μελανιές. Επειδή όμως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ας βάλουν στο κεφάλι τους πάγο ή βαμβάκι με κρύο μηλόξυδο ή ένα κομμάτι κόκκινο κρέας ή μία κομπρέσα με άρνικα ή μαϊντανό ή μολυβδόνερο. Καλό θα τους κάνουν με τόσα που άκουσαν από τον Μητροπολίτη για τα «κατορθώματά» τους. Υποθέτουμε πως έστω και λίγο πόνεσε το κεφάλι τους και τα όσα άκουσαν δεν μπήκαν από το ένα το αφτί και βγήκαν από το άλλο.

Το κόκκινο κρέας μπορούν κατόπιν να το μαγειρέψουν μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, βαμβάκια, μηλόξυδα, πάγους κτλ. Φαγητό της κακιάς ώρας βέβαια θα γίνει, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που μαγειρεύουν να κάνουν στο νεόδμητο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ