Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑμετανόητοι για τις αθλιότητες σε βάρος του Θανάση Γαρούφα

Αμετανόητοι για τις αθλιότητες σε βάρος του Θανάση Γαρούφα

Δυστυχώς η δημοσίευση στο facebook που έσυρε το χορό για τις αθλιότητες σε βάρος του προέδρου του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Θανάση Γαρούφα, όπως και τα άθλια σχόλια παραμένουν όπως ήταν.

Το μόνο που αφαιρέθηκε από τα άθλια σχόλια ήταν εκείνο περί της σφαίρας που του χρειάζεται.

Είναι ντροπή γιατί αυτοί που έγραψαν και αυτοί που υποθάλπουν τις αθλιότητες σε βάρος του Θανάση Γαρούφα, δεν θα τολμούσαν ούτε μισή κουβέντα από αυτές που απηύθυναν στον πρόεδρο των δασκάλων να την απευθύνουν σ’ αυτούς που ευθύνονται για τα χάλια του κτηρίου που στεγάζεται το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού.

Σ’ αυτούς που ευθύνονται για τα χάλια της εκπαίδευσης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού είναι πολύ πιθανό να μην έχουν πει καμία κουβέντα ούτε κοσμίως.

Για παράδειγμα χαμογελούν στον κύριο Μανδαλιανό που επί τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα για να λύσει το πρόβλημα της στέγασης του Ειδικού σχολείου, όπως χαμογελούν και στον κύριο Στάθη Λαφαζανίδη, που είναι στην παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού και που επίσης δεν έκανε τίποτα για να λύσει το ίδιο πρόβλημα επί περίπου 10 χρόνια.

Από τη μια, ύβρεις και αθλιότητες σε βάρος του προέδρου των δασκάλων Θανάση Γαρούφα που λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν μπορεί να προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο ακόμα μεγαλύτερο. Από την άλλη, χαμόγελα σ’ αυτούς που δημιούργησαν και συντηρούν το πρόβλημα. Ωραία, αντικειμενική και παλικαρίσια στάση.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ