Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣιγά να μην υπάρχουν εξελίξεις το Σεπτέμβριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Σιγά να μην υπάρχουν εξελίξεις το Σεπτέμβριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Όσο ο Σεπτέμβριος ήταν μακριά και όσο μεσολαβούσε το καλοκαίρι, όλοι παρέπεμπαν σ’ αυτόν τις εξελίξεις, όσον αφορά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τώρα που ήρθε ο καημένος ο Σεπτέμβριος άρχισε η κωλυσιεργία σχετικά με τις εξελίξεις. Προφανώς οι επίσημες ενέργειες υποψηφίων δημάρχων αλλά και δημοτικών συμβούλων παραπέμπονται για τον Οκτώβριο.

Δεν φτάνει η κωλυσιεργία για τις δημοτικές εκλογές, συνεχίζεται και η κωλυσιεργία όσον αφορά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα έπρεπε να συνεδριάσει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Στις 14 Σεπτεμβρίου όμως είναι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και δεν είναι δυνατόν την ημέρα τόσο μεγάλης γιορτής να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, γι’ αυτό θα συνεδριάσει μάλλον στις 21 Σεπτεμβρίου!

Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε σ’ αυτόν τον δήμο; Φορτώνουν οι αθεόφοβοι την κωλυσιεργία τους στο Θεό και στον Τίμιο Σταυρό! Ο Τίμιος Σταυρός γίνεται πρόσχημα για να μην συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Συμβαίνει αυτό σε κάποιον άλλο δήμο της Ελλάδας; Ακούγονται τέτοια πράγματα σε κάποιο άλλο δήμο της Ελλάδας; Είναι δυνατόν έναν τέτοιο δήμο με μια τέτοια διοίκηση να τον πάρει στα σοβαρά η Πολιτεία; Μπορεί ένας τέτοιος δήμος να πάει μπροστά;

Ευτυχώς η μεγάλη γιορτή Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης είναι στις 17 Σεπτεμβρίου. Στις 21 Σεπτεμβρίου είναι του προφήτου Ιωνά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει ο προφήτης πρόσχημα για την αναβολή εκ νέου της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στ.

Ευτυχώς η εθνική Ελλάδος μπάσκετ παίζει αύριο 13 Σεπτεμβρίου 2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ