Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥπουργοί πάνε κι έρχονται και ο Αγροτικός Αστέρας διαλύεται

Υπουργοί πάνε κι έρχονται και ο Αγροτικός Αστέρας διαλύεται

Υπουργοί πάνε κι έρχονται, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πανηγυρίζει γιατί ανοίγουν δρόμοι και λεωφόροι για το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής, αλλά η μεγάλη ομάδα του δήμου, ο Αγροτικός Αστέρας, διαλύεται εξαιτίας ενός άδικου νόμου και εξαιτίας της κωλυσιεργίας της πολιτείας να δώσει λύση.

Ο Αγροτικός Αστέρας αντί να ετοιμάζεται να παίξει στη Super League 2, πράγμα που κατέκτησε με τον ιδρώτα τον παιχτών του, διαλύεται γιατί ο νόμος Αυγενάκη έρχεται σε σύγκρουση με διακήρυξη της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και γιατί η πολιτεία πάει τη λύση από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Δευτέρα.

Αποτέλεσμα αυτής της κωλυσιεργίας ήταν να παραιτηθεί χθες ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα και οι παίχτες του να ψάχνουν ομάδες για να παίξουν, αφού δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται σε λίγες ημέρες η ομάδα. Η μεγάλη ομάδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου διαλύεται γιατί η πολιτεία δεν δίνει λύση σε ένα δικό της λάθος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ένα ομόφωνο ψήφισμα στήριξης του Αγροτικού Αστέρα, μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης, και η διοίκηση του δήμου έμεινε σ’ αυτό. Υπουργοί πάνε και έρχονται, δρόμοι και λεωφόροι ανοίγονται για το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας διαλύεται.

Πραγματικά, πιστεύει η διοίκηση Μανδαλιανού πως οι υπουργοί, οι οποίοι δεν λένε κουβέντα για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο του Αγροτικού Αστέρα που ο συνάδελφός τους υπουργός δημιούργησε και που μπορούν ανέξοδα να λύσουν, θα δώσουν ξαφνικά χρήματα για να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Αλήθεια, σ’ όλες αυτές τις συναντήσεις με κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς, ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έθεσε το ζήτημα του Αγροτικού Αστέρα; Τους είπε ότι είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας να δοθεί λύση;

Εάν μετά τον προπονητή φύγουν και οι παίχτες, δεν θα έχει καμία σημασία εάν ο Αγροτικός Αστέρας θα παίξει στη Super League 2 αφού θα  είναι μια διαλυμένη ομάδα. Την ίδια ώρα η διοίκηση Μανδαλιανού, αντί να παρέμβει σε υπουργούς και βουλευτές για να δοθεί λύση, φωτογραφίζεται μαζί τους για να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο λόγος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας φαίνεται πως δεν έχει κανένα βάρος ούτε για ένα θέμα που είναι ανέξοδο. Προφανώς έτσι ζυγίζει η πολιτεία το δήμο Κορδελιού Ευόσμου επί διοίκησης Μανδαλιανού.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ