Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμαρώστε αντιμετώπιση της Παιδείας από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Καμαρώστε αντιμετώπιση της Παιδείας από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Η διοίκηση Μανδαλιανού έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και ρωτάει αν μπορεί στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου να στοιβάξει το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας με την οποία να απαιτεί να λυθεί εδώ και τώρα το ζήτημα της στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και ρωτάει αν είναι νόμιμη η συστέγαση του 24ου Δημοτικού Σχολείου με το 19ο Δημοτικό Σχολείο στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου, προκειμένου στο κτήριο του 19ου να στεγάσει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού.

Αντί να πάει ο ίδιος ο δήμαρχος στο υπουργείο Παιδείας και να απαιτήσει λύση για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού (μιας και ήταν στην Αθήνα και πήγε στην Έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής), έστειλε επιστολή στου Υπουργείο Παιδείας και ρωτάει για τη νομιμότητα της σαρδελοποίησης.

Ο κύριος δήμαρχος αντί να απαιτήσει κατάλληλο κτήριο για να στεγάσει τα 35 παιδιά του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, θα κάνει έξωση στα 150 παιδιά του 19ου Δημοτικού Σχολείου του Ευόσμου προκειμένου να στεγάσει αυτά τα 35 παιδιά.

Ωραία αντίληψη της διοίκησης Μανδαλιανού για την Παιδεία. Καμαρώστε αντιμετώπιση της Παιδείας από τη διοίκηση Μανδαλιανού και καμαρώστε πως αντιλαμβάνονται την κοινωνική ευαισθησία, γιατί ως τέτοια λανσάρουν όλη αυτήν την αντιεκπαιδευτική και αντιεπιστημονική προσπάθειά τους.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ