Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ χειρότερη φάρα του κόσμου οι αχάριστοι, γιατί δε φοβούνται, ούτε Θεό,...

Η χειρότερη φάρα του κόσμου οι αχάριστοι, γιατί δε φοβούνται, ούτε Θεό, ούτε άνθρωπο

«Τόσους ανθρώπους γνώρισα στη ζωή μου κι όλο υποσχέσεις, όλο βιτρίνα, όλο λόγια, ανούσια και φτηνά. Και κάθε φορά άρχιζα απ’ την αρχή, μια επανάληψη συναισθημάτων, επενδύσεων και καλής πίστης. Έψαχνα στους πολλούς, αυτούς τους ελάχιστους, τους ξεχωριστούς. Και κάθε που νόμιζα πως κάπου άραξα, νέος συναγερμός, καινούργια απογοήτευση».

«Τι να θυμηθώ; Φιλίες που μοιράστηκα τα πιο όμορφα μου χρόνια και τα πιο αθώα μου όνειρα; Έpωτες που μαζί τους, για κλάσματα δευτερολέπτου άγγιξα το απόλυτο; Και μετά; Η πτώση. Η αποκάλυψη της αλήθειας. Άνθρωποι καλυμμένοι με μια μάσκα αγάπης και αξιοπρέπειας, που αποδείχτηκαν οι χειρότεροι εφιάλτες μου».

«Η χειρότερη φάρα του κόσμου οι αχάριστοι. Δε φοβούνται, ούτε Θεό, ούτε άνθρωπο. Παρασιτικά, χτυπάνε αυτούς που μέσα τους είναι ακόμα αγνοί, αρπάζουν όση ομορφιά προλάβουν και μετά εξαφανίζονται, για να ζήσουν μια κλεμμένη ζωή».

Τα παραπάνω είναι αποσπάσματα από κείμενο με τίτλο «Η χειρότερη φάρα του κόσμου είναι οι αχάριστοι. Κι εγώ δεν τους χαρίζομαι πια…», που δημοσίευσε η ιστοσελίδα truelife.gr και κοινοποίησε σήμερα ο Γιάννης Καμαρινός.

Προφανώς κάτι θέλει να πει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Προφανώς είναι έτοιμος να δείξει σε κάποιον κόκκινη κάρτα. Τον προειδοποιεί ή η κόκκινη κάρτα είναι αποφασισμένη; Πάντως κάποιος «έχει βγει στη σέντρα» από τον Γιάννη Καμαρινό!

Όπως και να το κάνεις άτιμη φάρα οι αχάριστοι και γέμισε ο κόσμος από δαύτους…

Σε όσους έδωσα αξία ας την κρατήσουν να με θυμούνται…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ