Η χειρότερη ιστοσελίδα δήμου με διαφορά…

0
101
TEST

Κάναμε μία βόλτα στο διαδίκτυο και «τριγυρίσαμε» ψηφιακά τους άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης. Τι διαπιστώσαμε; Ότι ο δήμος Μανδαλιανού, όπως τον αποκαλεί γνωστός δημοσιογράφος, είναι τελευταίος και σε ψηφιακό επίπεδο.

Η ιστοσελίδα έμεινε όπως την είχε αφήσει η διοίκηση Σούλα, στην οποία βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια. Επί διοίκησης Σούλα λειτούργησε η ιστοσελίδα του δήμου που μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτη.

Βέβαια, το ότι η ιστοσελίδα του δήμου επί διοίκησης Μανδαλιανού λειτουργεί, έστω και με αυτόν τον παρακμιακό τρόπο, είναι βήμα προόδου σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργούσε επί διοίκησης Λαφαζανίδη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, ως γνωστόν, είναι συνέχεια της διοίκησης Λαφαζανίδη. Επί διοίκησης Λαφαζανίδη η ιστοσελίδα του δήμου ήταν ανύπαρκτη ή σχεδόν ανύπαρκτη. Άρα η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να αισθάνεται πως σε σχέση με τον εαυτό της πήγε μπροστά!

Βέβαια, η ιστοσελίδα του δήμου Μανδαλιανού είναι πρώτη χωρίς αντίπαλο σε άλλα ζητήματα. Είναι η μόνη ιστοσελίδα δήμου που έχει άρθρα γνώμης υπέρ της διοίκησης και κατά της αντιπολίτευσης. Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η μόνη ιστοσελίδα δήμου που έχει μετατραπεί σε ιστοσελίδα της διοικούσας παράταξης.

Κακώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα του δήμου, την οποία έχει μετατρέψει σε όργανό της. Θα μπορούσε. Κάποιος δημότης προσφέρθηκε να την αναβαθμίσει δωρεάν, αν θυμόμαστε καλά. Δεν γνωρίζουμε γιατί η διοίκηση δεν δέχτηκε την προσφορά.

Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ