Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταστροφική αυτή η εβδομάδα για τους νερουλάδες Κορδελιού Ευόσμου

Καταστροφική αυτή η εβδομάδα για τους νερουλάδες Κορδελιού Ευόσμου

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για τους περισσότερους και γύρισαν στη βάση τους, οπότε αυτήν την εβδομάδα θα  γέμιζαν κόσμο και οι λαϊκές αγορές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κι ενώ οι νερουλάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ετοίμασαν τα μπουκαλάκια με το νερό, ετοίμασαν τις ετικέτες με το όνομά τους και τις κόλλησαν στα μπουκαλάκια για να τα μοιράσουν στις λαϊκές αγορές, ο καιρός τους κατέστρεψε.

Μια εβδομάδα προεκλογικής δραστηριότητας για τους νερουλάδες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους πήγε στράφι καλοκαιριάτικα εξαιτίας του καιρού που δεν λέει να σταματήσει να βρέχει.

Αυτήν την εβδομάδα οι νερουλάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούσαν να μοιράζουν αδιάβροχα και γαλότσες. Αυτά είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ γι’ αυτήν την εβδομάδα, αλλά πέραν τούτου οι νερουλάδες έχουν πολλές ευθύνες για το γεγονός ότι ο δήμος γίνεται λίμνη με μια βροχούλα.

Τουτέστιν οι νερουλάδες θα μπορούσαν να μοιράζουν και βάρκες για να πηγαίνει ο κόσμος στις λαϊκές αγορές και όπου αλλού θέλει και οι ίδιοι να κάνουν τους βαρκάρηδες. Ίσως θα πρέπει να σκεφτούν τις προτάσεις για την επόμενη νεροποντή. Θα γράψουν ιστορία! «Ο βαρκάρης του Κουκλουτζά» ή «ο βαρκάρης του Χαρμάνκιοϊ», όπως λέμε ο «βαρκάρης του Βόλγα» ή «ο βαρκάρης του Αχέροντα»! Διαλέγουμε και παίρνουμε!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ