Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού ούτε καν απαντάει για τη Φιλαρμονική

Η διοίκηση Μανδαλιανού ούτε καν απαντάει για τη Φιλαρμονική

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, η διοίκηση ρωτήθηκε για μία ακόμα φορά σχετικά με τη Φιλαρμονική του δήμου. Ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς ρώτησε τη διοίκηση εάν έχει ετοιμάσει πρόταση, όπως είχε δεσμευτεί αμέσως μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Κανένας από τη διοίκηση του δήμου, δήμαρχος ή αντιδήμαρχοι, δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει, γιατί απλά δεν έχουν κάνει τίποτα και γιατί δεν έχουν καμία πρόταση.

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, μετά την αποχή της Φιλαρμονικής από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου εξαιτίας της συμπεριφοράς της διοίκησης του δήμου, έριξαν όλη την ευθύνη στον αρχιμουσικό και στους μουσικούς, «στολίζοντας» μάλιστα τον αρχιμουσικό με χαρακτηρισμούς.

Ο αρχιμουσικός, ο οποίος προσλαμβάνεται με οκτάμηνες συμβάσεις, ήταν τότε εκτός σύμβασης, όπως εκτός σύμβασης είχε κάνει και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Η διοίκηση Μανδαλιανού είχε την απαίτηση από έναν μουσικό, από έναν επιστήμονα, να κάνει και δεύτερη παρέλαση στη σειρά εκτός σύμβασης. Προφανώς η διοίκηση Μανδαλιανού θεωρεί πως όλοι της χρωστούν πολλά.

Ζήτησε η αντιπολίτευση μετά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 να γίνει πρόταση από τη διοίκηση του δήμου για την ανασυγκρότηση της Φιλαρμονικής. Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα έκανε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε πρόταση έκανε, ούτε ασχολήθηκε, ούτε ρώτησε όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν, ούτε πλέον απαντάει στις ερωτήσεις για τη Φιλαρμονική. Γιατί; Γιατί απλά αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού και δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό της.

Ίσως τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού ρωτήσει τον kostas papaioannou και για τη Φιλαρμονική! Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται!!

Το πρόβλημα είναι πως πλέον απέχουμε μόλις δύο μήνες από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και για μία ακόμα φορά ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας θα ψάχνει εισαγόμενες Φιλαρμονικές για να κάνει παρέλαση ή θα χρησιμοποιήσει CD.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ