Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑρχές Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει το άγαλμα του Παύλου Μελά στο Κορδελιό

Αρχές Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει το άγαλμα του Παύλου Μελά στο Κορδελιό

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, στην ενημερωτική ιστοσελίδα voria.gr, το άγαλμα του Παύλου Μελά που αφαιρέθηκε από την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου για συντήρηση, θα επιστρέψει στη θέση του στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Για την ακρίβεια ο κύριος Σωτηράκης εκτίμησε πως το άγαλμα θα επιστρέψει στη θέση του στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ας ελπίσουμε πως η εκτίμηση του κυρίου Σωτηράκη δεν θα είναι παρόμοια με τις εκτιμήσεις και του ίδιου και του δημάρχου και άλλων αντιδημάρχων της διοίκησης για το πότε θα διαμορφωθεί ο χώρος στην Πολεοδομία Ευόσμου στον οποίο θα στεγαστεί το ΚΕΠ.

Ας ελπίσουμε επίσης πως το άγαλμα του Παύλου Μελά δεν θα επιστρέψει στη θέση του αφού πρώτα βάλει ένα χεράκι προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος του ΚΕΠ, προκειμένου να κατασκευαστούν οι κόμβοι της 25ης Μαρτίου, προκειμένου να φωτιστεί σωστά η Τρίτση, προκειμένου να διαμορφωθεί η Ακαδήμου, προκειμένου να διανοιχθεί η Μαιάνδρου, προκειμένου να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας.

Ας ελπίσουμε επιπλέον ότι το άγαλμα θα τοποθετηθεί σε κάποιο βάθρο, είτε στο δικό του είτε σε κάποιο νέο, προκειμένου και να αναδειχθεί και να μην κινδυνεύει είτε από δολιοφθορές είτε ακόμα και από κλοπή.

Ας ελπίσουμε, γιατί έρχεται η επέτειος του Μακεδονικού Αγώνα και θα ήταν πολύ παράταιρο να γίνουν καταθέσεις στεφάνων με το άγαλμα να απουσιάζει.

Δημ. Θ.

Αποδεσμεύτηκαν οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξη του αγάλματος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ