Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕβδομάδα εξελίξεων και για το πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Εβδομάδα εξελίξεων και για το πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει αύριο για το πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στεγάστηκε στο ΔΑΚ Ευόσμου το 2008. Τότε είπαν πως αυτό γίνεται για ένα χρόνο. Τελικά το 24ο Δημοτικό Σχολείο είχε την ατυχία να δει να νέο του κτήριο να ολοκληρώνεται φέτος, το 2022, επί διοίκησης της παράταξης Μανδαλιανού.

Αντί η εκπαιδευτική κοινότητα του 24ου Δημοτικού Σχολείου να χαρεί έστω και μετά από 14 χρόνια, βρίσκεται σε αναβρασμό γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού της έβγαλε ξινή την ολοκλήρωση του κτηρίου με την απόφασή της να ξεσπιτώσει το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και να το συστεγάσει με το 24ο στο νεοανεγερθέν κτήριο.

Η απόφαση της διοίκησης Μανδαλιανού έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τελικά θα υλοποιηθεί. Αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου, Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου, Η΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αντιτίθενται στις προθέσεις του δημάρχου και της διοίκησής του.

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο θα είναι καθοριστική για το τι θα γίνει τελικά με το πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Την εβδομάδα αυτή θα φανεί εάν θα τελειώσουν τα πάθη του ή εάν η διοίκηση Μανδαλιανού θα φροντίσει να τα παρατείνει με άγνωστη ημερομηνία λήξης τους.

Από την άλλη, αυτή την εβδομάδα θα φανεί εάν το σχολείο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Σεπτέμβριο, γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης Μανδαλιανού υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και δεν έχουν γίνει.

Για να δούμε τί θα δούμε. Διοίκηση Μανδαλιανού έχουμε γάρ και οι διαβεβαιώσεις αυτής της διοίκησης μπόλικες για να φάνε και οι κότες.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ