Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜάλλον έπεσε το ταχυδρομικό περιστέρι που έφερνε τον ΟΕΥ…

Μάλλον έπεσε το ταχυδρομικό περιστέρι που έφερνε τον ΟΕΥ…

Στις 27 Ιουλίου 2022, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, είπε πως ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας ήταν σχεδόν έτοιμος και ότι σε λίγες ημέρες θα αποστελλόταν στους δημοτικούς συμβούλους.

Από εκείνην την ημερομηνία πέρασαν 22 ημέρες. Κοντεύει μήνας και ακόμη δεν έχει σταλεί ο ΟΕΥ στους δημοτικούς συμβούλους. Τι να έχει συμβεί άραγε;

Ίσως ο κύριος Ταξίδης έστειλε τον ΟΕΥ με ταχυδρομικό περιστέρι και εκείνο δεν άντεξε το ποσοτικό και ποιοτικό βάρος των εγγράφων κι έπεσε.

Ίσως ο κύριος Ταξίδης δεν έστειλε τελικά τον ΟΕΥ σεβόμενος τις ιερές ημέρες των διακοπών των δημοτικών συμβούλων, τους οποίους δεν ήθελε να αποσπάσει από την οικογένεια και τη χαλάρωση.

Ίσως πάλι οι «μερικές ημέρες», που είπε ο κύριος Ταξίδης, να είναι οι «μερικές μέρες» που θα παραδίνονταν ο ΟΕΥ πριν ενάμιση χρόνο, να είναι οι «μερικές ημέρες» που θα διαμορφωνόταν ο χώρος για το ΚΕΠ πριν από 10 μήνες, να είναι οι «μερικές μέρες» που θα γίνονταν οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου, να είναι οι «μερικές ημέρες» που θα λειτουργούσε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, να είναι οι «μερικές ημέρες» που θα δημοπρατούνταν το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, να είναι και οι «μερικές ημέρες» που θα έλυναν το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Επιτέλους ο ΟΕΥ δόθηκε στους επικεφαλής των παρατάξεων και στα Σωματεία Εργαζομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ