Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τόλμη και Γοητεία» ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Κορδελιού Ευόσμου

«Τόλμη και Γοητεία» ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Κορδελιού Ευόσμου

Τόλμη και γοητεία έχει καταντήσει η κατάρτιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Εδώ και ενάμιση χρόνο, η διοίκηση Μανδαλιανού κάθε μήνα τον εισάγει στο Δημοτικό Συμβούλιο και κάθε μήνα τελικά δεν τον εισάγει.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, η διοίκηση Μανδαλιανού ρωτήθηκε για μία ακόμα φορά από την αντιπολίτευση για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και για την ημερομηνία εισαγωγής του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απάντηση ήταν πως ο ΟΕΥ τελείωσε, αλλά μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ των αντιδημάρχων μπήκαν κάποιες διορθώσεις! Η διοίκηση Μανδαλιανού περιμένει την υπάλληλο να γυρίσει από τις διακοπές για να διορθώσει «δυο τρεις προτασούλες» και να δοθεί ο ΟΕΥ στις παρατάξεις. Η διοίκηση πιστεύει πως το Σεπτέμβρη θα εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, για ακόμα μία φορά, άκουσαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών πως κατά τη σύνταξη του ΟΕΥ προέκυπταν καινούργια ζητήματα.

Δύσκολη, δηλαδή, υπόθεση ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, αλλά τελικά μάλλον θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το Σεπτέμβριο. Θα τα καταφέρει τελικά να τον καταθέσει η διοίκηση Μανδαλιανού, πράγμα όμως που πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη, αφού πολλές φορές για πολλά πράγματα δεσμεύτηκε η διοίκηση, τα οποία ακόμη αναμένονται.

Το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού έδωσε ημερομηνία εισαγωγής του ΟΕΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο μοιάζει με το σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία», το οποίο αριθμεί κάτι χιλιάδες επεισόδια. Οι ημερομηνίες που έδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού για την ολοκλήρωση του ΟΕΥ και αυτές που πρόκειται να δώσει, μάλλον δεν θα φτάσουν τα επεισόδια της σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία». Τα όσα όμως συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ευκολία που η διοίκηση δίνει ημερομηνίες και υποσχέσεις, τις οποίες συνεχώς αναιρεί, τείνουν να μετατρέψουν το κορυφαίο όργανο του δήμου σε σαπουνόπερα που ξεπερνάει το «Τόλμη και Γοητεία».

Κιμ. Ο.

Η ανακριβής κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον ΟΕΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ