Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς εγκαλέσει τους συναδέλφους του της διοίκησης για το «χάιδεμα» των καταγγελλόντων

Ας εγκαλέσει τους συναδέλφους του της διοίκησης για το «χάιδεμα» των καταγγελλόντων

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, μάλλον πιστεύει ότι όλοι έχουμε κοντή μνήμη.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, εγκάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης γιατί «χαϊδεύουν» αυτούς που διέσυραν το δήμο με τις ανυπόστατες καταγγελίες τους.

Ο κύριος Σωτηράκης αντί να εγκαλέσει τους συναδέλφους του της διοίκησης και να κουνήσει το δάχτυλο σ’ εκείνους, κούνησε το δάχτυλο στους συναδέλφους του της αντιπολίτευσης.

Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι κοντή μνήμη. Μόλις ένας χρόνος πέρασε από τότε που συνάδελφοί του της διοίκησης «χάιδευαν» εκείνους που όλες οι καταγγελίες τους σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών του δήμου αποδείχτηκαν ανυπόστατες.

Πάει πολύ λοιπόν ο κύριος Σωτηράκης να ξεστομίζει κορώνες σε βάρος των καταγγελλόντων και σε όσους τους χαϊδεύουν. Πρωτοκλασάτα μέλη της διοίκησής του είναι αυτοί που «χαϊδεύουν» τους καταγγέλλοντες πρώτοι απ’ όλους.

Εκτός και αν ο κύριος Σωτηράκης θέλει για την παράταξή του την αποκλειστικότητα του «χαϊδέματος» των καταγγελλόντων. Γιατί αν τα πίστευε αυτά που είπε ο κύριος Σωτηράκης δεν θα καθόταν ούτε στιγμή σε μια διοίκηση που στελέχη της νομιμοποίησαν τους καταγγέλλοντες ή τους έδωσαν αυτοβούλως άφεση αμαρτιών.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ