Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σωτήρης Μαγόπουλος θα στηρίξει τη Μαρία Μανούκα ως υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού...

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος θα στηρίξει τη Μαρία Μανούκα ως υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δήλωσε στην «Αγκίδα» ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα στηρίξει την πολιτικό μηχανικό Μαρία Μανούκα ως υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Μαγόπουλος δήλωσε ότι ο δήμος πρέπει να βγει από το τέλμα που τον έριξε η σημερινή διοίκηση του δήμου  και η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει κάτι τέτοιο.

Ο δήμος, σύμφωνα με το Σωτήρη Μαγόπουλο, χρειάζεται ένα νέο άνθρωπο με διάθεση προσφοράς αλλά ταυτόχρονα οργανωτικό όσον αφορά τη διοίκησή του και απαιτητικό όσον αφορά τη σχέση του δήμου με την κεντρική εξουσία. Πάνω απ’ όλα, τόνισε ο Σωτήρης Μαγόπουλος, ο δήμος χρειάζεται δήμαρχο που να κατανοεί, στην πράξη και όχι στα λόγια, ότι βρίσκεται στο τιμόνι του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Η Μαρία Μανούκα, όπως υπογράμμισε ο πρώην αντιδήμαρχος, συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά αφού τα έχει καταφέρει περίφημα σε ότι έχει ασχοληθεί.

Ο κύριος Μαγόπουλος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του στην «Αγκίδα» λέγοντας πως ήδη τη Μαρία Μανούκα στηρίζουν κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί του δήμου μας, πρώην δήμαρχοι, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά επίσης νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη να δουλέψουν για την πρόοδο του δήμου και των δημοτών.

Η Μαρία Μανούκα υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ