Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος επιμένει πως η διοίκησή του δεν έκρυψε στοιχεία για το...

Ο δήμαρχος επιμένει πως η διοίκησή του δεν έκρυψε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Νίκου Ζυγά για το ΘΕΠΑΝ και τον κάλεσε να ανακαλέσει τα υπονοούμενα που άφησε σχετικά με το ότι η διοίκηση του δήμου έκρυψε στοιχεία για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Ο κύριος Ζυγάς παρενέβη για να πει ότι δεν υπονόησε, αλλά είπε ευθέως πως η διοίκηση του δήμου απέκρυψε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ. Ο κύριος Μανδαλιανός, μετά από αυτήν την παρέμβαση του Νίκου Ζυγά, συνέχισε λέγοντας πως η διοίκησή του δεν απέκρυψε στοιχεία και πως τα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο βρέθηκαν αργότερα.

Ο κύριος δήμαρχος απέδειξε για μία ακόμα φορά πως δεν έχει καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και πως δεν μπορεί να λέει πράγματα που ισχύουν για τον εαυτό του. Μπορεί κάποιος καλοπροαίρετα να δεχτεί πως ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για το ΘΕΠΑΝ και πως κάποιοι συνεργάτες του τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το ακίνητο ανήκει στο δήμο.

Όμως από τα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως στελέχη της διοίκησής του γνώριζαν την ύπαρξη αυτών των στοιχείων και τα αποσιώπησαν. Ο κύριος δήμαρχος είναι ευφυέστατος και αυτό θα το γνώριζε ακόμα και εάν δεν το τόνιζαν τόσες φορές δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Η διοίκηση του δήμου δεν είναι ενός Μανδαλιανού αρχή ή ενός ανδρός αρχή. Η διοίκηση του δήμου είναι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτήν είτε ως αιρετοί είτε ως μετακλητοί είτε ως στελέχη σε θέσεις ευθύνης.

Κάποια λοιπόν στελέχη της διοίκησής του γνώριζαν και παραγνώριζαν τα στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ και δεν μπορεί ο κύριος δήμαρχος να λέει πως η διοίκησή του δεν γνώριζε επειδή δεν γνώριζε ο ίδιος, πολύ περισσότερο δεν μπορεί να ζητάει από τον κύριο Ζυγά ή από άλλους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να μην επισημαίνουν αυτά που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Αντί ο κύριος Μανδαλιανός να πάρει μέτρα γι’ αυτά τα στελέχη του, καλεί την αντιπολίτευση να μην επισημαίνει τα οφθαλμοφανή και τα αυτονόητα.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ