Ο Αγροτικός Αστέρας έχει το δίκιο με το μέρος του

0
76
TEST

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου με μοναδικό θέμα την «Έκδοση ψηφίσματος για την άδικη αντιμετώπιση του Αγροτικού Αστέρα», προκειμένου να εκφραστεί η συμπαράσταση του δήμου στη δίκαιη προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα να παίξει στη Σούπερ Λινγκ 2 και να μην του στερήσουν στα χαρτιά ότι κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Ο Αγροτικός Αστέρας, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αποβλήθηκε για τη μη εγγραφή του στα Μητρώα της ΓΓΑ.

Ας επισημάνουμε λοιπόν ορισμένα πράγματα:

  • Ο Αγροτικός Αστέρας δεν είχε εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη να μην αγωνίζονται οι ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο. Δεν υπήρχε. Ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε και κέρδισε στα γήπεδα την άνοδό του.
  • Ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε κατά του Αγροτικού Αστέρα. Είχε δικαίωμα; Είχε, αλλά το θέμα για το οποίο προσέφυγε ήταν τεχνικό και όχι ουσίας. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν έκανε κάτι με το οποίο απέκτησε πλεονέκτημα σε βάρος του Πανδραμαϊκού.
  • Ο Αγροτικός Αστέρας όμως σήμερα είναι γραμμένος στο μητρώο και δικαιούται την άνοδο την οποία κέρδισε στα γήπεδα.
  • Ο νόμος είναι λάθος. Δεν ήταν μόνο ο Αγροτικός Αστέρας που δεν είχε εγγραφεί στο συγκεκριμένο μητρώο. Είναι πολλές οι ομάδες που δεν είχαν εγγραφεί.

Το αίτημα του Αγροτικού Αστέρα είναι δίκαιο. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν αδίκησε κανέναν, δεν έκανε κάτι σε βάρος καμιάς ομάδας. Η πολιτεία και οι αρμόδιοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες πρέπει να παρέμβουν και να δώσουν λύση. Εκτός του ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη πέρα από την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα είναι αδικία σε βάρος του, είναι και κακός δρόμος αφού δείχνει πως τα παιχνίδια μπορούν να κερδίζονται και εκτός γηπέδων στη βάση ατελειών του νόμου.

Νάκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ