Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απάντηση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Η απάντηση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα ένα σωρό λόγοι για τους οποίους παρακολουθούνταν το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Άλλοι είπαν πως για πολιτικούς λόγους η κυβέρνηση ήθελε να ξέρει τις κινήσεις του για να κανονίσει τις δικές της, άλλοι έκαναν διαρροές ότι την παρακολούθησή του ζήτησαν ξένες χώρες και τέλος πάντων όλοι έδωσαν μια ερμηνεία.

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως ακριβώς φαίνονται και δεν πρέπει να προσεγγίζονται τόσο επιπόλαια και τόσο επιφανειακά. Ακούστηκαν ένα σωρό λόγοι αλλά κανείς δεν ανέφερε τον πιο σοβαρό.

Το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη παρακολουθούνταν ώστε να γίνουν γνωστές όχι οι πολιτικές ενέργειες του ίδιου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι πολιτικές προθέσεις του Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Ποιον ενδιαφέρει τι πολιτικές ενέργειες θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης; Δεν νομίζουμε ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Ενδιαφέρουν όμως πολύ κόσμο οι προθέσεις του Κώστα Σωτηράκη. Θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό ή θα κατέλθει μόνος του στις εκλογές; Θα τεθεί επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας;

Η επιλογή να παρακολουθηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και όχι απευθείας ο Κώστας Σωτηράκης, έγινε με το φόβο μήπως ο κύριος Σωτηράκης επικοινωνεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από άλλα τηλέφωνα.

Οι πληροφορίες λένε ότι αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις, θα ακολουθήσει διάγγελμα του Κώστα Σωτηράκη.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Επειδή κάποιοι μπορεί να δυσανασχετήσουν που αστειευόμαστε με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι αυτό των παρακολουθήσεων, θα τους απαντήσουμε ότι βρισκόμαστε στον τόπο του Αριστοφάνη, του Σουρή, του Μποστ και αν χάσουμε και το χιούμορ μας, ζήτω που καήκαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ