Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα στοιχεία που έδωσε για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Αμανατιάδης στον κύριο...

Τα στοιχεία που έδωσε για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Αμανατιάδης στον κύριο Καϊτετζίδη είναι ψεύτικα;

Ο πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Καϊτετζίδης, είπε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης, του έδωσε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού) τα οποία όμως δεν χρησιμοποίησε, γιατί, όπως είπε, ο κύριος Αμανατιάδης του τα έδωσε επίτηδες για να «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον κύριο Λαφαζανίδη.

Το ερώτημα είναι εάν τα στοιχεία που έδωσε ο κύριος Αμανατιάδης στον κύριο Καϊτετζίδη είναι αληθινά. Ο πρώην δήμαρχος δεν άφησε υπονοούμενα ότι δεν είναι αληθινά. Αφού τα στοιχεία είναι αληθινά, γιατί ο κύριος Καϊτετζίδης δεν τα χρησιμοποίησε; Επειδή δεν ήθελε να κατηγορήσει ονομαστικά τον κύριο Λαφαζανίδη; Ονομαστικά όμως τον κατηγόρησε όταν έλεγε πως έσβηνε κλήσεις που βεβαιώθηκαν στον οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό για παράνομα παρκαρίσματα.

Στην περίπτωση των κλήσεων που σβήστηκαν για παράνομα παρκαρίσματα ο κύριος Καϊτετζίδης αναφέρθηκε και στον Στάθη Καϊτετζίδη και στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό. Το έκανε αυτό επειδή τα στοιχεία τα βρήκε ο ίδιος ή δεν του τα έδωσε ο κύριος Αμανατιάδης; Δηλαδή και στην περίπτωση εκείνην, εάν τα στοιχεία του τα έδινε ο Κώστας Αμανατιάδης, πάλι δεν θα έλεγε ονόματα;

Προφανώς τα στοιχεία που έδωσε ο κύριος Αμανατιάδης στον Στάθη Καϊτετζίδη για τις ευθύνες του Στάθη Λαφαζανίδη όσον αφορά το ΘΕΠΑΝ, δείχνουν πως οι ευθύνες του κυρίου Λαφαζανίδη είναι ήσσονος σημασίας γι’ αυτό δεν τα χρησιμοποίησε ο κύριος Καϊτετζίδης, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να μην τα χρησιμοποιήσει και μάλιστα να δηλώσει κάτι τέτοιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τελικά ο κύριος Καϊτετζίδης θεωρεί πως ο ίδιος δεν έχει πολιτικές ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ. Ο κύριος Καϊτετζίδης, επίσης, δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία για τον κύριο Λαφαζανίδη γιατί προφανώς θεωρεί πως και οι ευθύνες του κυρίου Λαφαζανίδη είναι από ανύπαρκτες έως μηδαμινές κι έτσι δεν άξιζε να «κρεμαστεί στα μανταλάκια». Οι δύο πρώην δήμαρχοι του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού φαίνεται, κατά τον κύριο Καϊτετζίδη, πως δεν έχουν ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ. Ποιος φταίει τότε για το ΘΕΠΑΝ; Ο Μανδαλιανός και ο Αμανατιάδης; Γιατί σ’ αυτούς τους δύο φαίνεται να καταλογίζει ευθύνες ο κύριος Καϊτετζίδης.

Εάν τελικά καταλήξουμε πως την απόλυτη ευθύνη για το ΘΕΠΑΝ την έχει ο Μανδαλιανός, ο Αμανατιάδης και ο Σωτηράκης, να ξανανοίξουμε το θέμα της Μικρασιατικής Καταστροφής και να τους κάτσουμε στο σκαμνί και για εκείνην την υπόθεση.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ