Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο

Τελικά το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο

Τελικά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι στην Εκκλησία αφού το Ελληνικό Δημόσιο έχει τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και όχι συμβολαιογραφική δήλωση που να λέει ότι του ανήκει διανοία κυρίου.

Τελικά το νόμιμο τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ τον έχει το Ελληνικό Δημόσιο γι’ αυτό και προσφεύγει σε αγωγή προκειμένου το οικόπεδο να κατοχυρωθεί σ’ αυτό, αφού με μια σειρά ενεργειών ή παραλείψεων αυτή τη στιγμή το οικόπεδο φαίνεται, κατά κάποιον τρόπο, να ανήκει στην Εκκλησία.

Τελικά το ΘΕΠΑΝ, που κάποιοι διαβεβαίωναν πως ανήκει στην Εκκλησία και μάλιστα ήθελαν να πληρώσουν ενοίκιο στην Εκκλησία, ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Τελικά είχαν δίκιο όσοι φώναζαν ότι θα έπρεπε να το διεκδικήσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και είχαν άδικο όσοι τους θεωρούσαν όχλο με δίκρανα που θέλει να καταλάβει ξένη περιουσία.

Τελικά, έστω και με πολύ κόπο, το ΘΕΠΑΝ θα μείνει στο Ελληνικό Δημόσιο και σε προέκταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Το ΘΕΠΑΝ, που πολλοί το θεωρούσαν χαμένο ή το παρουσίαζαν ως χαμένο, θα μείνει τελικά στο Ελληνικό Δημόσιο και στους πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν ενοίκιο στον οποιοδήποτε.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ