Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπαφές για το κολυμβητήριο της οδού Ιθάκης

Επαφές για το κολυμβητήριο της οδού Ιθάκης

Προσπάθειες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να λειτουργήσει μαζί με το δήμο Παύλου Μελά το κολυμβητήριο που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης, στα όρια των δύο δήμων

Το ανοιχτό κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά, που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης, λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι. Το κολυμβητήριο αυτό, με βάση πληροφορίες, το χρησιμοποιούν περισσότεροι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, εξαιτίας του γεγονότος ότι βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα των δύο δήμων.

Είχε προταθεί παλιότερα από το Λευτέρη Αλεξανδρίδη να συνδιαχειριστεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου το κολυμβητήριο μαζί με το δήμο Παύλου Μελά και να το κλείσουν με μπαλόνι, ώστε να μπορεί να λειτουργεί και το χειμώνα. Μάλιστα ο κύριος Αλεξανδρίδης είχε τονίσει πως το κλείσιμο με μπαλόνι είναι πλέον πολύ εύκολη υπόθεση.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μαρία Γαβαλά, είπε ότι για το κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά οι δύο δήμοι βρίσκονται σε επικοινωνία.

«Πρόκειται να μπει σε μία μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης. Την προηγούμενη εβδομάδα το καταφέραμε γιατί κι εμείς θα θέλαμε, αν θα συνεργαστούμε, να είναι ενεργειακά αυτόνομο αυτό το κολυμβητήριο», τόνισε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

«Θα προγραμματίσουμε μία συνάντηση μεταξύ δημάρχων και υπεύθυνων υπηρεσιών για να δούμε πώς μπορούμε να το λειτουργήσουμε μαζί σε ετήσια βάση», ολοκλήρωσε την αναφορά της στο κολυμβητήριο η Μαρία Γαβαλά (1 ώρα 26 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=5701s)

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ