Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝτροπή είναι η ιστοσελίδα του δήμου να έχει γίνει προπαγανδιστικό όργανο της...

Ντροπή είναι η ιστοσελίδα του δήμου να έχει γίνει προπαγανδιστικό όργανο της διοίκησης Μανδαλιανού

«Είναι ντροπή να υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία που να υπαγορεύει μόλις συμβαίνουν τα γεγονότα να τα δημοσιοποιούμε προτού καν τελειώσει το Δημοτικό Συμβούλιο», είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Απαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου».

«Δεν χρειάζεται να ηρωοποιούνται ο κύριος Μπαλτάς, ο κύριος Καϊτετζίδης, ο κύριος Ζυγάς, οποιοσδήποτε και να ενοχοποιείται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου», συμπλήρωσε ο κύριος δήμαρχος (Στα 20 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=5701s.

Ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού  Ευόσμου εκλαμβάνει την κριτική ως ανθρωποφαγία και τη θεωρεί ντροπή. Ντροπή όμως δεν είναι η κριτική. Ντροπή είναι που με την ανοχή του η ιστοσελίδα του δήμου έχει γίνει προπαγανδιστικό όργανο της παράταξής του. Ντροπή είναι που στην ιστοσελίδα του δήμου φιλοξενούνται άρθρα γνώμης εναντίον της αντιπολίτευσης. Ντροπή είναι που θεωρεί φυσιολογικό ο κύριος δήμαρχος να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα του δήμου. Ντροπή είναι ο ειδικός σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνίας, με σχόλιά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να προσβάλει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Ντροπή είναι ο κύριος δήμαρχος να τα ανέχεται αυτά. Αυτά είναι ντροπή και όχι η κριτική που ασκεί η «Αγκίδα».

Σχετικά με τα όσα είπε ο κύριος δήμαρχος περί ηρωοποίησης δημοτικών συμβούλων, μόνο κλαυσίγελο μπορούν να προκαλέσουν όταν διαβάζουμε την ανακοίνωση της διοίκησής του για τις σχολικές καθαρίστριες όπου γράφει: «Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα όλων των σχολικών μονάδων και την εργασία όλων των εργαζομένων με πλήρεις αποδοχές και πλήρη ένσημα…»!

Ο δήμαρχος που ο κειμενογράφος του τον ηρωοποιεί με τόσο προκλητικό τρόπο, που απέχει ένα βήμα από το να μας πει ότι ανακάλυψε και τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών, αυτός ο ίδιος δήμαρχος μιλάει για ηρωοποίηση άλλων από την «Αγκίδα».

Όσον αφορά την κριτική στον κύριο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ξεκάθαρο από το δημοσίευμα πως αυτή κατά κύριο λόγο αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον κύριο Μπαλτά και δευτερευόντως αφορούσε το γεγονός πως δεν έδωσε το λόγο στους εκπροσώπους του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

Υποδείξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Αγκίδα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου
Εάν έκανε έργα με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην Αγκίδα…
Ο χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου και οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών
Αντί τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου να γράψουν πότε θα βγει η προκήρυξη για τις σχολικές καθαρίστριες…
Καμαρώστε συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ