Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν έκανε έργα με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην Αγκίδα…

Εάν έκανε έργα με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην Αγκίδα…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έσπευσε, χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου 2022 από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να επιτεθεί στην «Αγκίδα» γιατί αυτή άσκησε κριτική στον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριφέρθηκε στο Θοδωρή Μπαλτά.

Ο κύριος Μανδαλιανός, έχοντας ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο, άρχισε να διαβάζει το δημοσίευμα της «Αγκίδας» και να κάνει υποδείξεις για το χρόνο που θα έπρεπε να δημοσιεύονται τα όσα συμβαίνουν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κύριος Μανδαλιανός για μια ακόμα φορά απέδειξε πως είναι ταχύτατος όταν είναι να επιτεθεί σε όποιον τολμάει να ασκήσει κριτική στον ίδιο ή στους συνεργάτες του, σε όποιον τολμάει να ασκήσει κριτική στη διοίκησή του.

Εάν την ταχύτητα, με την οποία αντιδράει ο κύριος Μανδαλιανός κάθε φορά που του ασκείται κριτική, τη χρησιμοποιούσε για να ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ, το έργο θα είχε τελειώσει τον πρώτο μήνα και δεν θα έστεκε επί οκτώμιση μήνες μέχρι σήμερα χωρίς να έχει γίνει τίποτα.

Εάν την ταχύτητα, με την οποία αντιδράει ο κύριος Μανδαλιανός κάθε φορά που του ασκείται κριτική, τη χρησιμοποιούσε για να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το ΚΕΠ να μην υποστεί έξωση, δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η έξωση.

Εάν έκανε έργα ο κύριος δήμαρχος με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην «Αγκίδα», θα είχε εξασφαλίσει την επανεκλογή του για τουλάχιστον ακόμα πέντε θητείες.

Η ταχύτητα του δημάρχου δυστυχώς όμως βρίσκεται μόνο στα λόγια, όσο παχιά κι αν είναι αυτά, ενώ στα έργα, όσο μικρά κι αν είναι αυτά, διαπιστώνεται μόνο βραδυπορία και κωλυσιεργία.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ