Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Απαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 27ης Ιουλίου 2022, είναι παρόντες γονείς και μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης Μανδαλιανού για τη συστέγαση του σχολείου τους με το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου, Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, αναφέρθηκε στη συγχώνευση και ζήτησε να δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο του 24ου Δημοτικού Σχολείου, πράγμα που αρνήθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Γιώργος Ρούμελης.

Πριν από λίγο, το ίδιο αίτημα με τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη διατύπωσε ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Μπαλτάς.

Ως απάντηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Μπαλτάς έλαβε τις φράσεις «ο λαϊκισμός και η δημαγωγία είναι για αλλού, όχι για εδώ» και παρακάτω «ο λαϊκισμός έχει κάποια όρια επιτέλους». Στη συνέχεια ο πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για 10 λεπτά.

Ο Θοδωρής Μπαλτάς, πριν διακοπεί η συνεδρίαση, είπε στον πρόεδρο πως του επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς. Η συμπεριφορά του προέδρου προς τον κύριο Μπαλτά ήταν απαράδεκτη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος πρόεδρος φέρεται απαράδεκτα σε κάποιον δημοτικό σύμβουλο.

Κιμ. Ο.

Καμαρώστε συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ