Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ μεγάλη μαντική επιτυχία για την πανδημία του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Η μεγάλη μαντική επιτυχία για την πανδημία του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Ενώ η πανδημία φουντώνει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ φαίνεται πως από το Σεπτέμβριο θα χρειαστούν δυνάμεις στον τομέα της σχολικής καθαριότητας για να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά, ο κύριος Μανδαλιανός και η διοίκησή του προσπάθησαν να προσλάβουν τις σχολικές καθαρίστριες με συμβάσεις 5ωρης απασχόλησης

Εάν τελικά ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν επανεκλεγεί στη θέση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και αποφασίσει πως παράλληλα με την ιατρική οπωσδήποτε θα θέλει να προσφέρει και από άλλο μετερίζι στην κοινωνία, τον περιμένει η θέση του μάντη στο μαντείο των Δελφών.

Στις αρχές του έτους ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήλωσε πως παρόλο που δεν είναι μάντης, θέλει να πιστεύει ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας και ότι σε τρεις με τέσσερις μήνες θα χτιστεί ένα ικανοποιητικό τείχος ανοσίας. Από τότε πέρασαν σχεδόν 7 μήνες.

Χθες δόθηκαν τα στοιχεία της πανδημίας για την εβδομάδα από 18 έως τις 24 Ιουλίου 2022. Ανακοινώθηκαν 271 νεκροί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 30.999 νεκρούς από την αρχή της πανδημίας. Την εβδομάδα από 11 έως τις 17 Ιουλίου 2022 οι νεκροί από την πανδημία ήταν 200.

Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία από την αρχή του έτους μέχρι τις 24 Ιουλίου αυξήθηκε σχεδόν 50% αφού στις 31 Δεκεμβρίου ήταν 20.790! 50% αύξηση του αριθμού των νεκρών από την πανδημία σε σχεδόν 7 μήνες. Ο δήμαρχος στην αρχή του έτους αντί να απαιτήσει την αναβάθμιση των δομών υγείας, μαζί κι αυτήν του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, αντί να απαιτήσει μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αντί να απαιτήσει να ανοίξουν νοσοκομεία που είχαν κλείσει, αντί να απαιτήσει την πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού, έκανε μαντεψιές για το τέλος της πανδημίας.

Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δήμαρχος έκανε μαντεψιές. Στις 7 Ιουλίου 2021, που ο κύριος Μανδαλιανός πίστευε ότι δεν υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας και ότι δεν θα υπάρξει ξανά η κατάσταση που ζήσαμε στα προηγούμενα κύματα, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορονοϊό ήταν 12.763. Ένα σχεδόν χρόνο μετά οι νεκροί από την πανδημία αυξήθηκαν πάνω από 140%!!

Πολύ βολικές αυτές οι μαντεψιές, αφού με τέτοιες μαντεψιές δεν χρειάζονται πολλές σχολικές καθαρίστριες ούτε χρειάζονται να δουλεύουν με πλήρες ωράριο. Ενώ η πανδημία φουντώνει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ φαίνεται πως από το Σεπτέμβριο θα χρειαστούν δυνάμεις στον τομέα της σχολικής καθαριότητας για να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά, ο κύριος Μανδαλιανός και η διοίκησή του προσπάθησαν να προσλάβουν τις σχολικές καθαρίστριες με συμβάσεις 5ωρης απασχόλησης.

Κιμ. Ο.

Τέσσερις μήνες πέρασαν από την αρχή του έτους και η πανδημία είναι εδώ
Κλεάνθης Μανδαλιανός: Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ