Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμβόλαιο ο λόγος του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου…

Συμβόλαιο ο λόγος του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου…

Ο λόγος του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, αποδείχτηκε συμβόλαιο, όπως συμβόλαιο αποδείχτηκε και η δέσμευσή του.

Στις αρχές του έτους σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Σταυρίδης δεσμεύτηκε ότι για την περίοδο 2022-2023 οι σχολικές καθαρίστριες θα προσληφθούν με πλήρες ωράριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα και παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών με συμβάσεις πλήρους ωραρίου, η Διοίκηση του κυρίου Σταυρίδη προσπάθησε να τις προσλάβει με 5ωρη απασχόληση.

Η διοίκηση Μανδαλιανού για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε αφερέγγυα. Οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μανδαλιανού αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά παχιά λόγια που εύκολα λέγονται και εύκολα αναιρούνται.

Ο κύριος Σταυρίδης δεν έχει παραιτηθεί ακόμη, όπως για κανένα ζήτημα κανένα στέλεχος της διοίκησης δεν έχει παραιτηθεί. Κανένας δεν παραιτήθηκε γιατί υπέστη έξωση το ΚΕΠ, κανένας δεν παραιτείται που μετά από οκτώ μήνες δεν ετοιμάστηκε ακόμη το ΚΕΠ, κανένας από όσους γνώριζαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο δεν παραιτήθηκε ακόμη ενώ ήρθαν στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν ποιοι είναι αυτοί.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ο δήμαρχος δεν ζητάει καμία παραίτηση γιατί όλα αυτά τα θεωρεί πολύ φυσιολογικά. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Η ακριβής δήλωση του αντιδημάρχου Παιδείας για τις σχολικές καθαρίστριες…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ