Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσπάθεια του Κλεάνθη Μανδαλιανού να δείξει ότι η παράταξή του είναι προϊόν...

Προσπάθεια του Κλεάνθη Μανδαλιανού να δείξει ότι η παράταξή του είναι προϊόν παρθενογένεσης

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για μία ακόμα φορά έγραψε τα παρακάτω:

«Έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και αδιαφορίας λύθηκε οριστικά το πρόβλημα στεγανότητας στα γυμναστήρια του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ελευθερίου – Κορδελιού, τα οποία πλημμύριζαν σε κάθε βροχόπτωση».

Έγραψε επίσης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου:

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου που επί σειρά ετών ήταν παραμελλημένοι, αλλά και να δημιουργήσουμε καινούριους, ώστε τα παιδιά και οι νέοι μας να έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν».

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσει ότι η παράταξή του είναι προϊόν παρθενογένεσης. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, που βασική συνιστώσα της παράταξής του είναι η παράταξη Λαφαζανίδη η οποία διοίκησε δεκαετίες τον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού και κατόπιν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, παριστάνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα πολλά χρόνια εγκατάλειψης των αθλητικών χώρων. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, που βασικό στέλεχος της παράταξής του είναι ο Κώστας Σωτηράκης, εκ των βασικών αντιδημάρχων της διοίκησης Χατζηβρέττα του πρώην δήμου Ευόσμου, παριστάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους παραμελλημένους επί πολλά έτη αθλητικούς χώρους. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός καταγγέλλει τα βασικά στελέχη της παράταξής του για τους παραμελλημένους επί πολλά χρόνια αθλητικούς χώρους.

Το βασικό που κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είναι πως οι κάτοικοι του δήμου ξέρουν, εκτός των άλλων, πως η παράταξή του δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης, ξέρουν πως βασικά του στελέχη έχουν ευθύνες για την κατάσταση του δήμου γιατί τον διοίκησαν, καταλαβαίνουν πως προσπαθεί να τους εμπαίξει για τις ευθύνες των παλιότερων, γι’ αυτό και τον «μαυρίζουν» με τέτοιον εκκωφαντικό τρόπο στις δημοσκοπήσεις.

Κιμ. Ο.

Άραγε πόσες δημοσκοπήσεις θα χρειαστούν για να καταλάβει η διοίκηση Μανδαλιανού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ