Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάποιοι από αυτούς που σήκωσαν το δάχτυλο και έδειξαν τον Αραμπατζή…

Κάποιοι από αυτούς που σήκωσαν το δάχτυλο και έδειξαν τον Αραμπατζή…

Κάποιοι από αυτούς που σήκωσαν το δάχτυλο και έδειξαν τον Αραμπατζή, ως συγγενή του ανθρώπου που βιαιοπράγησε σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου, είναι γνωστοί στην κοινωνία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κάποιοι από αυτούς που σήκωσαν το δάχτυλο και έδειξαν τον Αραμπατζή, δεν το έκαναν για πρώτη φορά. Είχαν σηκώσει το δάχτυλο πολλές φορές στο παρελθόν και κατέδειξαν υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου ως καταχραστές και λαμόγια.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε από ευθιξία, ενώ δεν είχε καμία υποχρέωση όχι να παραιτηθεί, αλλά ούτε να απολογηθεί για κάτι που έκανε ένας ενήλικος συγγενής του.

Οι καταγγελίες που έκαναν σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών του δήμου κάποιοι από αυτούς που έδειξαν τον Αραμπατζή, αποδείχτηκαν όλες αβάσιμες και συκοφαντικές με δικαστικές αποφάσεις. Κανένας όμως από αυτούς τους κάποιους δεν παραιτήθηκε από πουθενά για λόγους ευθιξίας. Ούτε ένα συγνώμη δεν ζήτησε.

Κάποιοι λοιπόν που διαπόμπευσαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου πανελληνίως με ψεύτικες και συκοφαντικές καταγγελίες δείχνοντας με το δάχτυλο υπαλλήλους και αιρετούς, μαθημένοι στο σήκωμα του δαχτύλου έδειξαν κατευθείαν το Δημήτρη Αραμπατζή για να μας αποδείξουν ότι «παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαρά στον που την έχει!!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ