Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Δημήτρης Αραμπατζής επέδειξε υπερβολική ευθιξία σ’ ένα δήμο που αυτή είναι...

Ο Δημήτρης Αραμπατζής επέδειξε υπερβολική ευθιξία σ’ ένα δήμο που αυτή είναι σχεδόν ανύπαρκτη

Ο Δημήτρης Αραμπατζής επέδειξε υπερβολική ευθιξία και παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου για ένα περιστατικό για το οποίο δεν είχε καμιά ευθύνη ο ίδιος, για ένα περιστατικό για το οποίο δεν χρειαζόταν καν να απολογηθεί, πολύ περισσότερο να παραιτηθεί.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής προφανώς παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί όλες αυτές τις κουβέντες γύρω από το πρόσωπό του, επειδή συγγενικό του πρόσωπο βιαιοπράγησε σε βάρος υπαλλήλου του δήμου.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας υπερβολική ευθιξία σ’ έναν δήμο που όχι μόνο κανένας μέχρι τώρα δεν παραιτήθηκε για το σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ, αλλά που επιπλέον γίνεται κουβέντα από μερικούς να σπρωχτούν οι ευθύνες κάτω από το χαλί.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας υπερβολική ευθιξία σ’ έναν δήμο που κανένας δεν παραιτήθηκε για την έξωση που υπέστη το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος εξαιτίας των χειρισμών της διοίκησης του δήμου.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας υπερβολική ευθιξία σ’ έναν δήμο που η άμεσα υπεύθυνη να κάνει ενέργειες για να μην υποστεί έξωση το ΚΕΠ, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε γιατί δεν έκανε τις δέουσες ενέργειες, όχι μόνο δεν αποπέμφθηκε, αλλά επιπλέον επιβραβεύτηκε με την αναβάθμισή της.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας υπερβολική ευθιξία σ’ έναν δήμο που κανείς δεν παραιτείται για το φαινόμενο της δυσοσμίας που συνεχίζει να μαστίζει την περιοχή.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε επιδεικνύοντας υπερβολική ευθιξία σ’ έναν δήμο που κανείς δεν παραιτείται για την κοροϊδία με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που όλο κατατίθεται και όλο κανένας δεν τον βλέπει.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής μάλλον παραιτήθηκε για να δείξει στους άλλους ότι πρέπει να υπάρχει και φιλότιμο. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Αραμπατζή, αν και κατά τη γνώμη μας δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραιτηθεί, αφού δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν για το οποίο παραιτήθηκε.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ