Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Αριστοτέλους της Δ.Ε. Ευόσμου

Έκτακτες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Αριστοτέλους της Δ.Ε. Ευόσμου

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου κατά τις ώρες 06:00π.μ. έως 13:00μ.μ. θα εκτελεστούν εργασίες οδοποιίας στην οδό Αριστοτέλους, στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Κατά την εκτέλεση των έκτακτων εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της οδού Αριστοτέλους (κατεύθυνση προς Καραολή & Δημητρίου) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιπποδρομίου έως το ύψος της συμβολής της με την ανώνυμη οδό που οδηγεί στις οδούς Ερμού & Επτανήσου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Επτανήσου, Μακεδονίας και των γύρω δρόμων της περιοχής.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα καθόδου της οδού Αριστοτέλους (κατεύθυνση προς Λεωφ. Δενδροποτάμου) θα διεξάγεται κανονικά.
  • Από την οδό Αριστοτέλους στο τμήμα από τη νησίδα έως τη συμβολή με την οδό Ιπποδρομίου στην κατεύθυνση προς την οδό Καραολή & Δημητρίου, διέρχονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 01Α, 42Α, 42Β και οι επιστροφές Νο18 και 21.

Λόγω των εργασιών πρόκειται να γίνει εκτροπή των ανωτέρω δρομολογίων ως εξής: Βενιζέλου – Αριστοτέλους – Μακεδονίας – Καραολή & Δημητρίου συνέχεια στο δρομολόγιο. Από τα έργα επηρεάζονται οι στάσεις “ΚΕΡΑΜΙΔΑ”, “ΜΠΑΡΙΩΤΗ” και “ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ” οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Δενδροποτάμου, δεν επηρεάζεται από τις εργασίες. Επίσης το δρομολόγιο Νο 42Α εκτελείται στις 17:00μ.μ. ενώ τα δρομολόγια Νο 21Α και 42Β εκτελούνται ημέρα Σάββατο.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ