Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπειδή ο Αμανατιάδης βρήκε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ…

Επειδή ο Αμανατιάδης βρήκε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ…

Επειδή ο Κώστας Αμανατιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, έψαξε και βρήκε στοιχεία που κατοχυρώνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, δεν θα ξεχάσουμε πώς αντιμετώπισε το θέμα η παράταξή του.

Δεν θα ξεχάσουμε τον ίδιο τον δήμαρχο που ήθελε να πληρώσει ενοίκιο στην Εκκλησία για το συγκεκριμένο δημοτικό ακίνητο, επειδή, όπως έλεγε, δεν υπήρχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως αυτό ανήκει στο δήμο.

Δεν θα ξεχάσουμε πως στελέχη της Νέας Πνοής αντιμετώπιζαν όσους ήθελαν να διεκδικήσει ο δήμος το ΘΕΠΑΝ ως όχλο που ήθελε να καταλάβει με δίκρανα έναν χώρο που άνηκε σε κάποιον άλλον.

Δεν θα ξεχάσουμε πως στελέχη της Νέας Πνοής γνώριζαν ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας και δικαιούχος του είναι ο δήμος, αλλά δεν ενημέρωσαν γι’ αυτό την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο δήμαρχος έλεγε πως δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν πως ο χώρος ανήκει στο δήμο.

Αυτό όμως που δεν γίνεται να μη βλέπουμε είναι το γεγονός πως ο κύριος δήμαρχος δεν έχει καταγγείλει και δεν έχει αποπέμψει από την παράταξή του τα στελέχη του που φαίνεται ξεκάθαρα, με βάσει επίσημα έγγραφα, πως γνώριζαν για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ.

Ο κύριος Αμανατιάδης προσέφερε τελικά καλές υπηρεσίες στο δήμο για να μην χαθεί το ακίνητο του ΘΕΠΑΝ και οι καλές προθέσεις του αποδείχτηκαν ξεκάθαρα. Δεν μπορεί κανείς όμως να πει το ίδιο γενικά για την παράταξή του, τη διοίκηση της «Νέας Πνοής».

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ