Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αμανατιάδης έκανε για το ΘΕΠΑΝ όσα δεν έκαναν άλλοι για πολλά...

Ο Αμανατιάδης έκανε για το ΘΕΠΑΝ όσα δεν έκαναν άλλοι για πολλά χρόνια

Υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι επιμένουν να λένε και να διαδίδουν ότι το ΘΕΠΑΝ μπορεί ακόμη να χαθεί εξαιτίας της κωλυσιεργίας της διοίκησης του δήμου. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί μετά από την απάντηση που έδωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους σε ερώτηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και μετά την επερώτηση στη Βουλή.

Όσον αφορά τα όσα λέγονται και όσα γράφονται για τις ευθύνες του αντιδημάρχου Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Αμανατιάδη, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ενέργειες που έκανε, προκειμένου να κατοχυρωθεί το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού στο δήμο, είναι τόσες όσες δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι για όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Αμανατιάδης βρήκε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού με την οποία ζητούσαν από τη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, όπως επίσης βρήκε την απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας με την οποία καθίσταται σαφές ότι δικαιούχος του οικοπέδου είναι ο δήμος. Ο Αμανατιάδης έκανε αυτά, την ίδια στιγμή που άλλοι, οι οποίοι παριστάνουν τους αγωνιστές του ΘΕΠΑΝ, ενώ ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, αντί να μιλάνε γι’ αυτήν τη χειροπιαστή απόφαση και για την χειροπιαστή απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας, μιλούσαν για τα λόγια του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄, τα οποία τελικά αποδείχτηκαν φούμαρα. Ο Αμανατιάδης ήταν αυτός που βρήκε και έδωσε τα στοιχεία που ζήτησε η Λαϊκή Συσπείρωση προκειμένου να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κώστας Αμανατιάδης συνέβαλε καθοριστικά ώστε το ΘΕΠΑΝ να κατοχυρωθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι εναντίον του επιθέσεις είναι άδικες και αβάσιμες. Οι επιθέσεις στον Κώστα Αμανατιάδη έχουν τελικά σκοπό να συγκαλύψουν τις ευθύνες αυτών που έφτασαν το ΘΕΠΑΝ να κινδυνεύει να απωλεσθεί από περιουσιακό στοιχείο του δήμου και γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουν. Όποιος θέλει να επιτεθεί σε κάποιον, ας επιτεθεί σ’ αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και όχι στον Κώστα Αμανατιάδη.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ