Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑιχμές του Στέργιου Στεργιάδη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Αιχμές του Στέργιου Στεργιάδη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέργιος Στεργιάδης στην «Αγκίδα», άφησε αιχμές για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι αιχμές αφορούσαν τον πρόεδρο, αλλά και κάποιους δημοτικού συμβούλους που δεν αντιδράνε σε τέτοιες συμπεριφορές γιατί μοναδικός σκοπός της ύπαρξής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η αυτοπροβολή. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Στεργιάδης για τον τρόπο που η διοίκηση του δήμου λειτουργεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου:

«Ό,τι κάνουν το κάνουν συνειδητά. Ιδιαίτερα ο κύριος Ρούμελης. Επειδή τον εκτιμώ, είναι φίλος και επειδή τον παρακολούθησα και ως δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην δήμου Ευόσμου όπου είχε στρωτό λόγο και κόσμια συμπεριφορά, όταν άκουσα ότι θα γίνει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματικά χάρηκα. Πίστευα ότι με την αίγλη, την εμπειρία του ως καθηγητής, τη γνώση του χειρισμού του λόγου, θα ήταν ένας πολύ καλός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως δεν επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μου, με τον τρόπο που διαχειρίζεται το Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα τα εκμεταλλεύεται υπέρ της παράταξής του και σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της αντιπολίτευσης ιδιαίτερα. Μπράβο του. Καλά κάνει αφού μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης δεν υφίσταται για να αντιδράσει. Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Πέτρος Σούλας, όπως και μερικοί ακόμα, έχουν την εμπειρία. Υπάρχουν όμως άλλοι, δυστυχώς αρκετοί, που το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι πώς θα προβάλλουν τον εαυτό τους και όχι πώς θα προβάλουν τα προβλήματα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Στέργιου Στεργιάδη θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες

Στέργιος Στεργιάδης: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα έπρεπε ήδη να έχουν συγκροτήσει παρατάξεις
«Ο δήμαρχος δεν είναι ασθενής για να θέλει το γιατρό του»
Συνέντευξη του Στέργιου Στεργιάδη στην «Αγκίδα» την ώρα της γυμναστικής!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ