Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού έχει βάλει το δήμο σε slow motion!

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βάλει το δήμο σε slow motion!

Καμιά φορά αναφέρεται πως η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βάλει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στον αυτόματο πιλότο, αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Ο αυτόματος πιλότος προϋποθέτει και μια «Α» ταχύτητα.

Στην πραγματικότητα η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βάλει το δήμο σε slow motion, σε αργή κίνηση, τόσο αργή που θα μπορούσε να προσπεράσει το δήμο μια χελώνα αισθανόμενη πως είναι υπερηχητικό αεροπλάνο.

Είχαμε γράψει στις 26 Απριλίου 2022 ότι το ποδηλατικό πάρκο του Ευόσμου πνίγεται στα αγριόχορτα. Σήμερα, μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες, ο δήμος κόβει τα χόρτα στο χώρο, αφού πρώτα είχαν σχεδόν κιτρινίσει από τη ζέστη.

Δυστυχώς με τη διοίκηση Μανδαλιανού τα πάντα λειτουργούν σε slow motion. Η διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ, ο απολογισμός πεπραγμένων, ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, η επικαιροποίηση της μελέτης για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού, το άνοιγμα του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας, η διαμόρφωση των οδών Τρίτση και Ακαδήμου. Τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του. Όλα γίνονται στην πιο αργή κίνηση που μπορεί να υπάρξει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ