Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο ποδηλατικό πάρκο του Ευόσμου πνιγμένο στα αγριόχορτα

Το ποδηλατικό πάρκο του Ευόσμου πνιγμένο στα αγριόχορτα

Μια ωραία ταμπέλα σου δίνει να καταλάβεις ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει πίστα ποδηλάτων. Ευτυχώς δηλαδή υπάρχει αυτή η ταμπέλα αλλιώς ούτε που θα καταλάβαινες ότι αυτό που βλέπεις είναι πίστα ποδηλάτων, αφού τα χόρτα κοντεύουν να φτάσουν το ένα μέτρο εάν δεν το έχουν φτάσει ήδη.

Το ωραιότερο πράγμα στο σημείο είναι αυτή η όμορφη ταμπέλα που γράφει για το ποδηλατικό πάρκο και για την αθλητική γειτονιά. Κατά τα άλλα περιποίηση μηδέν. Η πίστα πνιγμένη στα αγριόχορτα και στα αγριολούλουδα. Να φοβάται να πλησιάσει κανείς μην τον αρπάξει κανένα φίδι η κανένας ποντικός.

Τρία γυμνασιόπαιδα με τα ποδήλατά τους στέκονται παραπέρα και ρωτούν με αγωνία αν είμαι από το δήμο και αν θα έρθουν οι υπηρεσίες του δήμου να κουρέψουν το χορτάρι. Τους υπόσχομαι πως ο δήμος σίγουρα θα ενημερωθεί. Το αν θα έρθουν οι υπηρεσίες εξαρτάται από την αντιδήμαρχο Πρασίνου και από το αν τελείωσε τις προσωπικές συνεντεύξεις που έπαιρνε από τους εργαζόμενους.

Το δια ταύτα είναι πως τα παιδιά αυτές τις δύο εβδομάδες βρίσκονταν σε διακοπές και έψαχναν ελεύθερους χώρους για να παίξουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ένας από αυτούς είναι και το ποδηλατικό πάρκο Ευόσμου, το οποίο όμως είναι πνιγμένο στην αγριάδα. Καλά είναι έστω και τώρα να υπάρξει κινητοποίηση προκειμένου να περιποιηθεί η αρμόδια υπηρεσία το συγκεκριμένο σημείο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ