Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;

Λίγο μετά το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;», αναγνώστης μας έστειλε ένα e-mail με το οποίο μας ενημέρωσε πως ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, έχει κάνει ανάρτηση στις 23 Ιουνίου 2022 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου γράφει πως μόλις έκλεισαν τα σχολεία ξεκίνησαν οι εργασίες στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου για την αλλαγή πάνελ.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιουνίου 2022, ο κύριος Σταυρίδης είπε πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών και πως έχουν αγοραστεί όλα τα υλικά, αλλά ο εργολάβος έχει πρόβλημα με τις σκαλωσιές.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου. Δηλαδή στήθηκαν οι σκαλωσιές, αλλάχτηκαν τα πάνελ στην οροφή και μαζεύτηκαν οι σκαλωσιές σε χρόνο ρεκόρ; Τα πάνελ που φαίνονται στην οροφή είναι τα καινούργια; Έχουν, δηλαδή, τελειώσει οι εργασίες στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ