Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;

Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Ναθαναηλίδης Λεωνίδας αναφέρθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και θύμισε πως ο κύριος Σωτηράκης είχε πει τον Ιανουάριο πως το Μάρτη θα ξεκινούσαν εργασίες επισκευής.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης χαρακτήρισε το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου ανοιχτή πληγή, αφού όταν βρέχει γίνεται πισίνα κι έτσι μετατρέπεται από κλειστό γυμναστήριο σε κλειστό κολυμβητήριο.

«Τι θα γίνει; Και πέρυσι έτσι ήτανε. Είπατε θα μπει ο εργολάβος. Δεν έχει μπει κανένας. Θα περάσει το καλοκαίρι και πάλι θα λέμε τα ίδια», ολοκλήρωσε την ερώτησή του ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, απάντησε ότι είναι όλα έτοιμα και το μόνο πρόβλημα που έχει ο εργολάβος για να ξεκινήσει είναι οι σκαλωσιές. Ο κύριος Σταυρίδης τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής.

Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πέρασαν 13 ημέρες. Ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου;

Τα. Σ.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ