Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΑΤ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΑΤ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας -Δημόσιας Υγείας και συνεργασία με την Κοινότητα Ευόσμου,  το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου και τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ», οργανώνουν 3μερη εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών για την δωρεά μυελού των οστών με στόχο την διαρκή ευαισθητοποίηση  των δημοτών.
Η ενημερωτική εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί  στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου την Τέταρτη 29, την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευά 1η Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Ειδικό σταντ του τμήματος Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, θα βρίσκεται στο ΚΥΑΤ Ευόσμου , θα ενημερώνει, θα απαντάει τις ερωτήσεις των δημοτών και διενεργεί δειγματοληψίες.

«Το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι συνδημότες μας όχι μόνον για να ενημερωθούν αλλά και για να γίνουν δότες μυελού των οστών και κρίκοι στην παγκόσμια αλυσίδα της ζωής, μας γεμίζει αισθήματα χαράς και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Για αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον πανανθρώπινο αγώνα για την νίκη της ζωής» ” δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ Κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, προσθέτοντας ότι για την  Διοίκηση του Δήμου  τα θέματα δημόσιας υγείας, πρόληψης και κοινωνικής αλληλεγγύης  είναι πάντα σε προτεραιότητα στην ιεραρχία των τοπικών προβλημάτων.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ