Η Δημοτική Αρχή προχωράει σε κατοχύρωση της δημοτικής περιουσίας

0
101
TEST

Διαβάζουμε ότι μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμος προχωράει την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη-δικηγόρο του έργου της παροχής απαραίτητης νομικής συνδρομής προκειμένου να πραγματοποιηθούν μια σειρά νομικές και διαδικαστικές πράξεις και ενέργειες που απαιτούνται για την καταχώρηση στο Κτηματολόγιο, επ’ ονόματι του δήμου, ακινήτων που δεν του δόθηκαν λόγω σφάλματος ή αποδόθηκαν σε τρίτους ή του ανήκουν αλλά φέρονται ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η σημερινή διοίκηση του δήμου εντάσσει στις άμεσες προτεραιότητές της το ζήτημα διασφάλισης της Δημοτικής Περιουσίας, αποτρέποντας μέσω της απαραίτητης νομικής συνδρομής την κατάληξή της σε τρίτους οι οποίοι τη διεκδικούν.

Μην ταράσσεστε όμως. Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Όλα τα παραπάνω αφορούν το δήμο Διονύσου. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ζητούσε από την κυρά Μαρίκα να βρει αποδείξεις ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού δεν ανήκει στην Εκκλησία αλλά ανήκει στο δήμο. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου περίμενε από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να πάει και να βρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, τον οποίον μόνο ο δήμος μπορεί να παραλάβει και όχι η Εκκλησία ούτε και κανένας άλλος. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου λίγο έλειψε να χάσει ένα ακίνητο το οποίο δεν είναι αμφισβητούμενο αφού υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας που ανήκει στο δήμο και μόνο σ’ αυτόν.

Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ