Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ χειρότερος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Ο χειρότερος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης σε σχόλιό του χαρακτήρισε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργο Ρούμελη, ως τον χειρότερο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δυστυχώς δεν έχει άδικο.

Δεν φτάνει που ο κύριος Ρούμελης έφτασε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να φιμώσει την αντιπολίτευση αφαιρώντας αυθαίρετα και πραξικοπηματικά τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων, αλλά από πάνω είπε «έτσι κι αλλιώς θα γράψουνε που θα γράψουνε τα παλικάρια, θα με βρίσουν που θα με βρίσουν» (Στο 13:36 του video: https://www.youtube.com/watch?v=6XQZjnIjJoQ).

Δηλαδή ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λειτουργεί με τα «έτσι κι αλλιώς» και όχι με βάση τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου και με γνώμονα τη δημοκρατία. Αφαίρεσε αυτοβούλως, σε αγαστή συνεργασία με το δήμαρχο, τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων αφού «έτσι κι αλλιώς θα γράψουνε και θα τον βρίσουν» και αφού θα γράψουνε και θα τον βρίσουν θεωρεί πολύ λογικό να κάνει κουρελόχαρτο τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι να πει κανείς για έναν πρόεδρο που επανειλημμένως έχει αποδειχθεί πρόεδρος του δημάρχου και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Και λίγα λέει ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης.

Κιμ. Ο.

Καμαρώστε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ