Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕμπόδισαν τον Κώστα Αμανατιάδη να πει τη γνώμη του για το θέμα...

Εμπόδισαν τον Κώστα Αμανατιάδη να πει τη γνώμη του για το θέμα του ΘΕΠΑΝ!

Σε πρόσφατη συγκέντρωση που οργάνωσε ομάδα πολιτών για το ΘΕΠΑΝ, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, ζήτησε το λόγο για να μιλήσει σχετικά με τα όσα ο ίδιος γνωρίζει για το ζήτημα και εμποδίστηκε. Απίστευτα πράγματα. Για ποιο λόγο να μην μιλήσει ένας αντιδήμαρχος σε μια συγκέντρωση για ένα θέμα που ταλαιπωρεί τόσα χρόνια το δήμο;

Ίσως δεν έπρεπε να μιλήσει γιατί θα φρέσκαρε τη μνήμη ορισμένων για το πώς έφτασε το θέμα του ΘΕΠΑΝ ως εδώ. Ίσως δεν έπρεπε να μιλήσει γιατί θα υπενθύμιζε ότι οι ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ κατά κύριο λόγο δεν βαραίνουν τη σημερινή διοίκηση αλλά προηγούμενες διοικήσεις. Ίσως δεν έπρεπε να μιλήσει γιατί θα μπορούσε να αναφερθεί στα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο και αντί γι’ αυτά τα έγγραφα επί τόσα χρόνια κάποιοι μιλούσαν για τα λόγια του μακαριστού πρώην Μητροπολίτη.

Ίσως τελικά υπήρχαν πολλοί λόγοι για να μη μιλήσει ο Κώστας Αμανατιάδης γιατί για το θέμα του ΘΕΠΑΝ φταίνε πολλοί, άλλοι με τις ενέργειες που έκαναν, άλλοι με τις ενέργειες που δεν έκαναν και άλλοι που δεν άνοιγαν το στόμα τους να πούνε ότι στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού υπάρχουν τα χαρτιά που αναδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο.

Ενώ λοιπόν υπήρχαν τα χαρτιά, άλλα στο δήμο και άλλα στη Διεύθυνση Γεωργίας, που αποδεικνύουν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) ανήκουν στο δήμο, κάποιοι κόντεψαν να μας βάλουν να ψάχνουμε εφημερίδες της εποχής, κατά την οποία ο τότε Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Διονύσιος Α΄ δήλωνε στο εκκλησίασμα πως το ΘΕΠΑΝ είναι του δήμου, μήπως και βρούμε κανένα δημοσίευμα για να το προσκομίσουμε στο δικαστήριο. Ίσως γι’ αυτό δεν έπρεπε να μιλήσει ο Κώστας Αμανατιάδης.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ