Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Μανδαλιανού σιγοντάρει τους συλλόγους που ζητάνε χορηγίες από τα ΕΛΠΕ

Η διοίκηση Μανδαλιανού σιγοντάρει τους συλλόγους που ζητάνε χορηγίες από τα ΕΛΠΕ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, με αφορμή το γεγονός της χορηγίας του Ομίλου ΕΛΠΕ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε σύλλογος του δήμου, οι παρατάξεις του Νίκου Ζυγά και του Θανάση Κοκονά πρότειναν να μην δίνεται επιχορήγηση από τον δήμο στους πολιτιστικούς συλλόγους που ζητούν και παίρνουν χορηγία από τα ΕΛΠΕ.

Την πρόταση των δύο παρατάξεων υιοθέτησε η Μαρία Πασχαλίδου, η οποία ήταν παρούσα από την παράταξη Καμαρινού, και ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας ο οποίος ζήτησε να τεθεί προς ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή. Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία και καταψηφίστηκε με τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

Η διοίκηση Μανδαλιανού σιγόνταρε απροκάλυπτα τους συλλόγους που ζητάνε και παίρνουν χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, ενώ ο δήμος πνίγεται στη δυσοσμία. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα. Από την άλλη γιατί να τα κρατήσει; Ακόμη δεν πρόλαβε να αναλάβει τη διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος έτρεξε στα εγκαίνια του περιπτέρου της ELPEDISON στη ΔΕΘ. Χώρια οι επανειλημμένες τοποθετήσεις του για τα έργα που έκαναν τα ΕΛΠΕ για τον περιορισμό της δυσοσμίας και η επιμονή του να γίνουν νέες μετρήσεις για να αποδειχθεί αν η δυσοσμία είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη γιατί οι μύτες μας είναι υποκειμενικές.

Σ’ αυτήν την αντιπαράθεση μεταξύ των κατοίκων και των ΕΛΠΕ, η διοίκηση Μανδαλιανού, κόντρα στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, πήρε ξεκάθαρη θέση λαμβάνοντας και η ίδια χορηγία από τα ΕΛΠΕ ενώ υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Πώς λοιπόν αυτή η διοίκηση που πέρασε από κολυμβήθρα του Σιλωάμ τον όμιλο ΕΛΠΕ λαμβάνοντας χορηγία του, να μην κάνει πλάτες στους Συλλόγους που κάνουν ακριβώς το ίδιο;

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ